PDA

View Full Version: Zgjidhet Raportuar postimet çështje.

Taurus
27-06-11, 10:19
Kur një anëtar me të ndryshme se Gjuha e albumit raporton një pas kjo është ajo që është postuar:

Titulli:

Transmetuar Post by songoku231

Njoftimi Kryeministri i pas raportuar gjithashtu përmban këtë si titull. Ju lutemi të këshillojë.

Thanks.

vBET
28-06-11, 15:45
Në këtë moment vBET mail nuk do të ndryshojë kjo është arsyeja pse këto komente nuk janë hequr. Ne do të riprodhuar në serverin tonë dhe për të gjetur doze:) Hope nuk ka asnjë ngut me këtë;)

Unë do të shkojë ajo të bug report.

Taurus
28-06-11, 16:04
Në këtë moment vBET mail nuk do të ndryshojë kjo është arsyeja pse këto komente nuk janë hequr. Ne do të riprodhuar në serverin tonë dhe për të gjetur doze:) Hope nuk ka asnjë ngut me këtë;)

Unë do të shkojë ajo të bug report.

Thanks Michal. Por kjo nuk është një mail. Një postimi i raportuar është postuar në admin time nën-forum, si një fije të re. Nuk e kam këtë çështje.

vBET
28-06-11, 16:09
Ju lutemi të dhënat Qasja PM dhe udhëzim të saktë se si për të riprodhuar atë. Mendoj se vockël duhet të shtoni disa filtër për të mos përkthimin e përdoruesve. Kjo do të zgjidhë çështjen këtu dhe do të lejojë për të bërë këtë lehtë në raste të tjera të ardhmen.

Taurus
28-06-11, 16:24
Detajet PM'd. Faleminderit!

vBET
30-06-11, 01:11
Zgjidhen dhe do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.

Për doze ju lutem:
1. Open File / përfshin / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
2. Gjej të:

if ($ _REQUEST ['gjuha'] & & $ vBulletin-> options ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['të bëjë']! = 'insertpm')) {
3. Replace nga:

if ($ _REQUEST ['gjuha'] & & $ vBulletin-> options ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['të bëjë']! = 'insertpm') & & ($ _POST ['të bëjë']! = 'sendemail') ) {

Demi ju tashmë keni atë të përfshira. Ju lutem vini re se në forum tuaj këtë linjë është ndryshuar tashmë dhe ne nuk e di se çfarë për këto ndryshime ishte bërë. Ju lutem shikoni PM.

Për këtë çështje - ju lutem konfirmuar se ajo është zgjidhur:)

Taurus
30-06-11, 01:21
Unë shoh se postimi i fundit që ju të raportuara, duket ju raportuar me gjuhën tuaj default vendosur si në anglisht. Apo e keni ndryshuar atë në anglisht më pas? Unë vetëm dua ta konfirmoj që kjo të zgjidhet në qoftë se një post është transmetuar nga dikush me një gjuhë të ndryshme për të paracaktuar.

vBET
30-06-11, 01:30
Veprova ashtu si unë mendoj për të bërë, për të riprodhuar këtë çështje. Ju lutem kontrolloni tani veten duke krijuar raport të ri dhe të konfirmojë se është zgjidhur me të vërtetë në rast se ne miss diçka:)

Taurus
01-07-11, 11:37
Faleminderit edhe njëherë për të shkëlqyer të Michal mbështetjen e klientëve! Unë tani mund të konfirmoj se ky i caktuar!

(Unë tani do të blejë licencën e dytë të vBET.)

vBET
01-07-11, 20:47
Të mirë për të dëgjuar se çështja është zgjidhur - kjo zgjidhje do të përfshihet në lirimin e fole:)

PS.
Unë shoh se ju tashmë e blerë 2 e:) Në rast të ndonjë çështje - ju e dini çfarë të bëni - të kërkoni vetëm dhe ne do të ju ndihmojë për fat të mirë:)

Kënaquni vBET!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1