PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Hlásené príspevkov vydania.

Taurus
27-06-11, 10:19
Ak členský s inou ako predvolený jazyk správ post je to, čo je Zaslal:

Názov:

Hlásené Príspevok songoku231

PM oznámenia Nahlásené témy obsahuje tiež to, ako titul. Prosím poraďte.

Vďaka.

vBET
28-06-11, 15:45
V tejto chvíli vBET nemení maily To je dôvod, prečo sú tie komentáre nie sú odstránené. Budeme reprodukovať na našom serveri a zistiť, rýchlu opravu:) dúfam, že nie je žiadny spech s týmto jeden;)

Ja sa presunúť do hlásenie o chybe.

Taurus
28-06-11, 16:04
V tejto chvíli vBET nemení maily To je dôvod, prečo sú tie komentáre nie sú odstránené. Budeme reprodukovať na našom serveri a zistiť, rýchlu opravu:) dúfam, že nie je žiadny spech s týmto jeden;)

Ja sa presunúť do hlásenie o chybe.

Vďaka Michal. Ale to nie je e-mail. Nahlásené téma je vyslaný na môj admin sub-fórum ako novú tému. Tam som sa s týmto problémom.

vBET
28-06-11, 16:09
Prosím podrobnosti hodín Doprava a presný návod, ako reprodukovať. Myslím si, že malý je potrebné pridať filter za to, že preklad mena. To vyrieši problém tu a umožní to urobiť jednoducho v ďalších budúcich prípadoch.

Taurus
28-06-11, 16:24
Podrobnosti PM'd. Ďakujem vám!

vBET
30-06-11, 01:11
Riešené a budú zahrnuté v ďalšej verzii.

Pre rýchlu opravu, prosím:
1. Otvoriť súbor / includes / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
2. Hľadať:

if ($ _REQUEST ['language'] & & $ vBulletin-> Možnosti ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames "] & & ($ _POST [' do ']! =' insertpm ')) {
3. Nahradiť:

if ($ _REQUEST ['language'] & & $ vBulletin-> Možnosti ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames "] & & ($ _POST [' do ']! =' insertpm ') & & ($ _POST [' do ']! =' sendemail) ) {

Býk už máte to v cene. Vezmite prosím na vedomie, že na forum sa tento riadok zmenil a už nevieme, čo za týchto zmien bola vykonaná. Pozri PM.

Pre tento problém - prosím, potvrďte, že to je vyriešený:)

Taurus
30-06-11, 01:21
Vidím, že ste posledný príspevok hlásené Zdá sa, že hlásené s predvoleným jazykom nastavená ako angličtina. Alebo ste ju zmeniť späť na angličtinu potom? Chcem len potvrdiť, že je to vyriešené, ak miesto hlási niekto s iným jazykom na predvolené hodnoty.

vBET
30-06-11, 01:30
Urobila som, čo som asi robiť, aby sa problém reprodukovať. Skontrolujte prosím, že sa sami tým, že vytvorí novú správu, a potvrdzujú, že je to naozaj riešiť v prípade, ak budeme niečo chýba:)

Taurus
01-07-11, 11:37
Ešte raz vám ďakujem za skvelú zákaznícku podporu Michal! Teraz môžem potvrdiť, že tento Opravil som!

(Aj teraz kúpiť svoj druhý licenciu vBET.)

vBET
01-07-11, 20:47
Je dobré počuť, že problém je vyriešený - toto riešenie bude zahrnutý v hniezde vydania:)

PS.
Vidím, že ste už zakúpili jeden druhého:) V prípade akýchkoľvek problémov - viete, čo robiť - len opýtať a my Vám radi pomôžu:)

Užite si vBET!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1