PDA

View Full Version: Rešeno Prijavljene prispevke vprašanje.

Taurus
27-06-11, 10:19
Ko član z drugačno kot privzeti jezik poročil mesto to je tisto, kar je objavljeno:

Naslov:

Prijavljene Post by songoku231

PM obvestilo o poročali mesto vsebuje tudi to, kot naslov. Prosimo, svetuje.

Hvala.

vBET
28-06-11, 15:45
V tem trenutku vBET ne spreminjajo pošte to je razlog, zakaj so te pripombe ne odstranijo. Mi bo razmnoževati na našem strežniku, in ugotovite, hitra rešitev:) Upam, da se ne mudi s to eno;)

Bom ga premaknete na poročilo bug.

Taurus
28-06-11, 16:04
V tem trenutku vBET ne spreminjajo pošte to je razlog, zakaj so te pripombe ne odstranijo. Mi bo razmnoževati na našem strežniku, in ugotovite, hitra rešitev:) Upam, da se ne mudi s to eno;)

Bom ga premaknete na poročilo bug.

Hvala Michal. Ampak to ni mail. Poročali delovno mesto je objavljeno na mojem admin sub-forum kot novo temo. Tam sem to vprašanje.

vBET
28-06-11, 16:09
Prosimo, podrobnosti Dostop PM in natančno navodila, kako jo reproducirajo. Mislim, da majceno morali dodati nekaj filter za prevajanje, ne imena. To bo rešilo vprašanje tukaj in bo omogočilo, da to storijo z lahkoto v drugih prihodnjih primerih.

Taurus
28-06-11, 16:24
Podrobnosti PM'd. Hvala!

vBET
30-06-11, 01:11
Rešeno in bodo vključeni v naslednji izdaji.

Za hitro popraviti prosim:
1. Odpri datoteko / includes / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
2. Najdi:

if ($ _REQUEST ['jezik'] & & $ vBulletin-> možnosti ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['ne']! = 'insertpm')) {
3. Zamenjajte z:

if ($ _REQUEST ['jezik'] & & $ vBulletin-> možnosti ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['ne']! = 'insertpm') & & ($ _POST ['ne']! = 'sendemail') ) {

Taurus ste jo že vključen. Prosimo, upoštevajte, da se na vaš forum je bilo to vrstico že spremenili in ne vemo, kaj je bilo za tiste spremembe. Glej PM.

Za to vprašanje - prosimo, potrdite, da se reši to:)

Taurus
30-06-11, 01:21
Vidim, da zadnje sporočilo vam poročali, se zdi vam poročali pri privzeti jezik nastavljen kot angleščini. Ali pa ga ne spremenite nazaj na pozneje angleško? Rad bi samo potrditev, da je rešena, če je to delovno mesto poroča nekdo, ki ima drug jezik za privzetega.

vBET
30-06-11, 01:30
Sem storil, kot mislim, da ne, za reprodukcijo vprašanje. Preverite jo zdaj sami tako, da ustvarite novo poročilo, in potrjujejo, da je res rešiti v primeru, če smo zamudili nekaj:)

Taurus
01-07-11, 11:37
Hvala še enkrat za vrhunsko podporo strankam Michal! Zdaj lahko potrdite, da to sem popravil!

(Bom sedaj moj drugi nakup licence vBET.)

vBET
01-07-11, 20:47
Dobro je slišati, da se reši vprašanje - ta rešitev bo vključen v javnost gnezdo:)

PS.
Vidim, da ste že kupili 2. ena:) V primeru kakršnih koli vprašanj - veste, kaj storiti - samo vprašajte in z veseljem vam bomo pomagali:)

Uživajte vBET!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1