PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Αναφέρθηκε το θέμα των μηνυμάτων.

Taurus
27-06-11, 10:19
Όταν ένα μέλος με διαφορετική από την προεπιλεγμένη γλώσσα εκθέσεις μια θέση αυτό είναι που δημοσιεύτηκε:

Τίτλος:

Αναφερθεί μετά από songoku231

Η κοινοποίηση ΜΠ των αναφερθεί μετά περιέχει και αυτό ως τον τίτλο. Παρακαλείστε να ενημερώσετε.

Χάρη.

vBET
28-06-11, 15:45
Σε αυτό το vBET στιγμή δεν αλλάζουν mails για το λόγο αυτό δεν έχουν αφαιρεθεί τα σχόλια αυτά. Εμείς θα το αναπαράγει στον server μας και ανακαλύψτε γρήγορη λύση:) Ελπίδα δεν υπάρχει καμία βιασύνη με αυτό?)

Θα το μετακινήσετε σε αναφορά σφάλματος.

Taurus
28-06-11, 16:04
Σε αυτό το vBET στιγμή δεν αλλάζουν mails για το λόγο αυτό δεν έχουν αφαιρεθεί τα σχόλια αυτά. Εμείς θα το αναπαράγει στον server μας και ανακαλύψτε γρήγορη λύση:) Ελπίδα δεν υπάρχει καμία βιασύνη με αυτό?)

Θα το μετακινήσετε σε αναφορά σφάλματος.

Χάρη Michal. Αλλά δεν είναι ένα e-mail. Ένα μήνυμα που αναφέρθηκαν έχει αναρτηθεί στο διαχειριστή μου υπο-φόρουμ ως ένα νέο νήμα. Δεν έχω αυτό το θέμα.

vBET
28-06-11, 16:09
Παρακαλούμε τα στοιχεία πρόσβασης μμ και ακριβής οδηγίες για το πώς να το αναπαράγει. Νομίζω ότι wee χρειαστεί να προσθέσετε κάποιο φίλτρο για τη μη μετάφραση ονόματα χρηστών. Αυτό θα λύσει το θέμα εδώ και θα επιτρέψει να γίνει αυτό εύκολα και σε άλλες μελλοντικές υποθέσεις.

Taurus
28-06-11, 16:24
Λεπτομέρειες PM'd. Σας ευχαριστούμε!

vBET
30-06-11, 01:11
Λυθούν και θα συμπεριληφθούν στην επόμενη έκδοση.

Για γρήγορη λύση παρακαλώ:
1. Ανοίξτε το αρχείο / includes / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
2. Αναζήτηση:

if ($ _REQUEST [«γλώσσα»] & & $ vBulletin-> επιλογές ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['κάνουν']! = 'insertpm')) {
3. Αντικαθίσταται από:

if ($ _REQUEST [«γλώσσα»] & & $ vBulletin-> επιλογές ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['κάνουν']! = 'insertpm') & & ($ _POST ['κάνουν']! = 'sendemail ») ) {

Ταύρος έχετε ήδη περιλάβει. Παρακαλώ σημειώστε ότι στο φόρουμ σας αυτή τη γραμμή είχε ήδη αλλάξει και δεν ξέρουμε τι για αυτές τις αλλαγές έγινε. Παρακαλώ δείτε PM.

Για το θέμα αυτό - επιβεβαιώστε ότι έχει λυθεί:)

Taurus
30-06-11, 01:21
Βλέπω ότι το τελευταίο μήνυμα που αναφέρθηκαν, φαίνεται ότι έχετε αναφερθεί με την προεπιλεγμένη γλώσσα σας που τα αγγλικά. Ή μήπως να το αλλάξετε πίσω στην αγγλική αργότερα; Θέλω μόνο να επιβεβαιώσει ότι αυτό έχει επιλυθεί, εάν μια θέση έχει αναφερθεί από κάποιον με διαφορετική γλώσσα στις προεπιλογές.

vBET
30-06-11, 01:30
Το έκανα όπως υποθέτω να κάνω, για να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Παρακαλώ ελέγξτε το τώρα μόνοι σας με τη δημιουργία νέας έκθεσης και επιβεβαιώνουν ότι είναι πραγματικά λυθεί σε περίπτωση που λείπει κάτι:)

Taurus
01-07-11, 11:37
Σας ευχαριστώ και πάλι για την εξαιρετική υποστήριξη πελατών Michal! Μπορώ τώρα να επιβεβαιώσει ότι αυτό θ σταθερό!

(Εγώ θα αγοράσει τώρα δεύτερη άδεια μου vBET.)

vBET
01-07-11, 20:47
Καλή να ακούσει ότι το θέμα έχει λυθεί - αυτή η λύση θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο δελτίο φωλιά:)

PS.
Βλέπω ότι έχετε ήδη αγοράσει 2η:) Σε περίπτωση τυχόν θέματα - ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε - απλά ρωτήστε και θα σας βοηθήσουμε με χαρά:)

Απολαύστε vBET!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1