PDA

View Full Version: ndihmojnë të rregullojmë çështjet

dsimms
18-02-11, 19:00
Unë jam duke përdorur: VB 4.1.1 vBulletin 3.5 + Të url flamur-së janë treguar në Format SEO, por kur ju të vërtetë klikoni mbi një flamur të ndryshojë në atë gjuhë, atëherë çdo gjë është e dehur të gjithë lart, dmth: e gjithë faqja: http:/ / www.vipmoneymakersclub.com/ja/ Nëse unë përdor url e mëposhtme, atëherë çdo gjë është e madhe, por kur ta përdor më lart SEO URL atëherë ajo është e dehur: http://www.vipmoneymakersclub.com/?language=ja Like të gjithë të tjerët, unë preferoj të përdorin URL SEO në vend atëherë url jo SEO. =================== Unë gjithashtu nuk më pëlqen flamujt running të fundit në ekran, dhe mbi linjë tjetër, duket pak ngjitës ... Si mund të ngritur flamujt deri ngjashme edhe nuk seoforums.org aq i madh, por unë do të doja flamujt në dy linja .... Thank-Ju

Youngster
18-02-11, 23:56
Të nderuar dsimms,

Unë mendoj se ju keni problem me. Rregullat e htaccess. Ata janë të pasakta.
Dërgo pm tek unë me të dhënat tuaja të identifikoheni ne ftp i do të kontrollojë atë dhe shkruani këtu çfarë është e gabuar.

ps. Japonia gjuhë është dëmtimi dhe unë mendoj se diçka nuk është në dëmin me template tuaj.
Dërgo pm me të dhënat për të ftp tuaj unë do të kontrollojë nëse të gjitha është në rregull.

dsimms
19-02-11, 00:53
Të nderuar dsimms,

Unë mendoj se ju keni problem me. Rregullat e htaccess. Ata janë të pasakta.
Dërgo pm tek unë me të dhënat tuaja të identifikoheni ne ftp i do të kontrollojë atë dhe shkruani këtu çfarë është e gabuar.

ps. Japonia gjuhë është dëmtimi dhe unë mendoj se diçka nuk është në dëmin me template tuaj.
Dërgo pm me të dhënat për të ftp tuaj unë do të kontrollojë nëse të gjitha është në rregull.

HTA rregulla:

# VBET
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# Muslimanët
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

# TJERA
% RewriteCond {HTTP_HOST} ^ vipmoneymakersclub \\. Com $ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.vipmoneymakersclub.com/ $ 1 [R = 301, L]

Kam menduar për template edhe ...

nuk funksionoj në rregull me ndonjë templates tim.
Ajo nuk ka madje të funksionoj në rregull me template default.

by default VB e ka këtë URL:

http://www.vipmoneymakersclub.com/forum.php

Unë kam setup një përcjellim në Muslimanët kështu që kjo do të tregojnë:

http://www.vipmoneymakersclub.com

Ndoshta që përcjellim është duke shkaktuar probleme?

por unë nuk dua që tregon / forum.php ....

Dua rrënjë forum për të treguar: domain.com

dsimms
19-02-11, 01:12
ok, unë vetëm aktivizuar vetëm URL SEO në bord tim test ...

Kam vetëm default theme, por duket se për të punuar mirë atje.

Test Forum (http://www.vipmmf.com)

Ai disi punon ... ajo nuk krejtësisht punë ....

on: http://www.vipmoneymakersclub.com

Add parametër gjuhë në URL (dmth. 'gjuha adresën? = En')
(Ky opsion duket të punojnë mirë)

Krijo URL në bazë të konsensusit SEO Lidhje ('sq / / adresa' dmth)
(Problem duke përdorur këtë mundësi, edhe pse tregon url seo, të gjitha faqet janë messed up.)

dsimms
19-02-11, 05:33
me aftësi të kufizuara deri në zgjidhje mund të gjendet.

dsimms
21-02-11, 02:25
okiee ...

pasi askush nuk duket të jetë rrit në pjatë këtu ....

Duhet vetëm të uninstall këtë plotësisht?

dsimms
21-02-11, 05:50
Unë kam qenë duke luajtur rreth me htaccess të bëjë një tweaks çift ...

1: lajm i mirë është se ju mund të shihni forumin në gjuhën që ju zgjidhni.
Unë nuk shoh shtrembërim, por ajo ende nuk punon si duhet.

2: një lajm i keq është se unë të marrë këtë: (në ndonjë Gjuha)

Forums ishte specifikuar është i pavlefshëm. Rasti ka
marrë një lidhje të vlefshme, ju lutemi njoftoni. Administrator.

dhe nuk ka lidhje pune ....

kështu që unë të marrë htaccess që ta përdor për VB 4.1.1 dhe 3.6.0 Muslimanët nuk punon si duhet.

Kam provuar një tjetër htaccess -. Tani gjuha nuk ndryshon më shumë se në të gjitha ....

kamilkurczak
21-02-11, 11:10
hello,

Rreth urls SEO në forum tuaj të vërtetë:
1. sigurohuni që keni të gjitha mundësitë të mirë në admincp-> settings-> vBET
- Forumi gjuha kryesore - Anglisht
- Lloji Link to VBSEO_URI

të gjitha integrimit për versionin vBET falas me Muslimanët është rregullat në htaccess.

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

në qoftë se ajo është duke punuar në bordin tuaj test - ndoshta ky rregullat nuk janë të mira? Ju lutem komentoni këtë rregullore për testin:

#OTHER
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^vipmoneymakersclub\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.vipmoneymakersclub.com/$1 [R=301,L]

Nëse ende nuk ok - Ju lutem aktivizoni vBET dhe unë do të provuar atë.

2. në lidhje me flamuj - ju duhet të redaktoni një template vBET: vbenterprisetranslator_flags
apo ne jemi duke bërë një flamuj në këtë goditje: parse_templates
vetëm try it.

dsimms
21-02-11, 20:48
Kam shtuar rregullat tuaja dhe aplikuar sugjerimin tuaj.

nuk punojnë.

vBet ka qenë i aktivizuar.
Është vendosur në anglisht
është e vendosur për VBSEO_URI

kur kam thënë se ishte duke punuar në bordin test. Kam vënë re se disa
e rregullave nuk ishin atje, edhe pse duket për të kthyer nuk,
çdo gjë është duke punuar, lidhjet aka nuk punojnë ... Unë mendoj se problemi
është e qartë me rregullat e htaccess ... Unë mendoj se ka diçka të gabuar
me rregullat se ky forum nuk ka si ...

Këto janë rregullat që unë jam duke përdorur në bord provë, dhe unë gjithashtu kanë
zbatuar ato në forum, kjo është sa duke punuar si unë mund të merrni atë për të punuar
në këtë pikë, siç përshkruhet më sipër.

Forums ishte specifikuar është i pavlefshëm. Rasti ka
marrë një lidhje të vlefshme, ju lutemi njoftoni. Administrator.
dhe nuk ka lidhje puna .... te pakten ajo përkthehet faqe, por
Problemi është se është e thënë url është e pavlefshme, dhe nuk ka punë links.

RewriteRule archive / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [L, QSA]

Nëse unë përdor rregullat që ju keni postuar më lart, atëherë krejtësisht nuk punon ... faqe është shtrembëruar tërësisht.

kamilkurczak
22-02-11, 12:28
Unë kam qenë në forum tuaj dhe ju keni një url të mirë në flamujt, por lidhja ende e pavlefshme ose përcjellëse në faqen kryesore.

Nëse ju përdorni vBulletin ju duhet të përdorni këtë rregullore në htaccess.

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

ju lutem paste këtu htaccess përmbajtjen e skedarëve edhe një herë.

dsimms
22-02-11, 13:48
ok.

siç është deklaruar më parë se nuk punojnë as.

provoni përsëri.

Unë kam qenë në forum tuaj dhe ju keni një url të mirë në flamujt, por lidhja ende e pavlefshme ose përcjellëse në faqen kryesore.

Nëse ju përdorni vBulletin ju duhet të përdorni këtë rregullore në htaccess.

ju lutem paste këtu htaccess përmbajtjen e skedarëve edhe një herë.

dsimms
22-02-11, 13:48
# Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
# Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
# Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
# Panelit të kontrollit për të ndaluar Muslimanët url rewrites.
RewriteEngine On

# Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
# Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
# VB tuaj në dosjen rrënjë (dmth. RewriteBase / forum /)
# RewriteBase /

#% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Yourdomain \\. Com
# RewriteRule (.*) http://bizwebforum.com/images/ $ 1 [L, R = 301]

# VBET

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / $ 2 [L, QSA]

RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# Muslimanët

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

# TJERA
#% RewriteCond {HTTP_HOST} ^ vipmoneymakersclub \\. Com $ [NC]
# RewriteRule ^(.*)$ http://www.vipmoneymakersclub.com/ $ 1 [R = 301, L]

kamilkurczak
22-02-11, 14:26
Siç e shoh pas përkthimit të kemi një problem me një stil vend. ndoshta kjo është dhënë nga disa mods, ndoshta ka një konflikt.
Ne mund thjesht provë atë. Vetëm të çaktivizoni të gjitha mods një tuaj nga një (pa vBET) dhe provë atë.
Nëse kjo ende nuk është e mirë - kjo është një çështje vBET. Nëse jo - ne kemi një konflikt me mod. Ju lutemi të provuar atë!

Htaccess tuaja duket e mirë (dhe përkthimi është duke punuar - është një çështje stil).

Kam vënë re se në burim faqen tuaj pas përkthimit të keni shumë tags bazë:

<base href="http://www.vipmoneymakersclub.com/" />
<base href="http://www.vipmoneymakersclub.com/pl/" /><base href="http://www.vipmoneymakersclub.com/" />

dsimms
22-02-11, 14:32
Siç e shoh pas përkthimit të kemi një problem me një stil vend. ndoshta kjo është dhënë nga disa mods, ndoshta ka një konflikt.
Ne mund thjesht provë atë. Vetëm të çaktivizoni të gjitha mods një tuaj nga një (pa vBET) dhe provë atë.
Nëse kjo ende nuk është e mirë - kjo është një çështje vBET. Nëse jo - ne kemi një konflikt me mod. Ju lutemi të provuar atë!

Htaccess tuaja duket e mirë (dhe përkthimi është duke punuar - është një çështje stil).

Kam vënë re se në burim faqen tuaj pas përkthimit të keni shumë tags bazë:

<base href="http://www.vipmoneymakersclub.com/" />
<base href="http://www.vipmoneymakersclub.com/pl/" /><base href="http://www.vipmoneymakersclub.com/" />

Unë nuk jam i sigurt se çfarë do të thotë bazë tags ...

Ju gjithashtu merrni të njëjtin efekt në stilet e tjera gjithashtu.

Unë kam mjaft disa mods, kjo do të marrë pak kohë për të shkuar
nëpërmjet tyre një nga një në qoftë se kjo është një çështje mod.

dsimms
22-02-11, 15:31
Kam provuar me të gjitha Mods me aftësi të kufizuara, duke përfshirë vBulletin ...

asnjë ndryshim ....

dhe asnjë ndryshim duke përdorur tema të tjera ose.

kamilkurczak
22-02-11, 16:00
kështu që unë do të analizojë dhe të krahasojnë forumin tuaj të vërtetë dhe provë forum burim.
së dyti, ju mund të dërgoni për mua duke PM admincp tuaj dhe detajet e FTP dhe unë do të përpiqet për të gjetur këtë çështje dhe të rregullojmë atë për ju në pres tuaj.

dsimms
22-02-11, 16:12
kështu që unë do të analizojë dhe të krahasojnë forumin tuaj të vërtetë dhe provë forum burim.
së dyti, ju mund të dërgoni për mua duke PM admincp tuaj dhe detajet e FTP dhe unë do të përpiqet për të gjetur këtë çështje dhe të rregullojmë atë për ju në pres tuaj.

fund të fundit unë jam përgjegjës për VB tim.
Unë nuk mund të lejojë qasje jashtë.

kamilkurczak
22-02-11, 16:25
Unë e di, por në qoftë se unë mund të përdorni serverin tuaj - fix do të jetë më mirë dhe më të shpejtë. Unë ju ofrojmë një mbështetje të lirë dhe të rregulluar në serverin tuaj.
Natyrisht unë do të vazhdojë të përpiqet të gjejë një zgjidhje pa këtë qasje, por nëse ju do të më japë këtë qasje - do të jetë mirë dhe më shpejt:)

dsimms
22-02-11, 16:51
Unë kam zëvendësuar htaccess në forum test.

Forumi Testi duket të jetë duke punuar si duhet tani.

Unë kam instaluar tani një temë nga forumi mbi të
forum test. Tema duket të jetë duke punuar në rregull.

Kjo nuk duket të jetë një çështje stili.

Theme UG, dhe tema parazgjedhje VB punon vetëm gjobë në forum test.
ku këto dy tema, së bashku me një tjetër nuk punojnë në
forum jetojnë. Unë nuk kam asnjë arsye për të besuar në këtë pikë që
ky është stili lidhur, që nga stilet për punën forum test.

Dallimi i vetëm që unë mund të shoh në këtë pikë në mes të testit
forum dhe forumi është Muslimanët jetojnë .. si dy forume janë duke VB njëjtë.

Test Forum = vBulletin 3.5
Jetojnë Forum = vBulletin 3,6

natyrisht në qoftë se unë disable Muslimanët atëherë lloj bën testin e memec si çdo urls SEO do të jetë me aftësi të kufizuara në mënyrë ...
me të vërtetë të gjetur ... Unë do të duhet të uninstall 3,6 dhe ri-install 3,5 për t'u siguruar nëse kjo është e lidhur Muslimanët.
instaluar vBulletin 3.5 - nuk ka ndryshim.

Kjo punon:
http://www.vipmoneymakersclub.com/?language=ja
(Kjo url punon vetëm kur të zgjedhur në admin cp)

Kjo nuk do të:
http://www.vipmoneymakersclub.com/ja/

Unë kam qenë e gabuar përpara, por unë mendoj se çështja vërtitet
rreth SEO URL / htaccess nuk konvertohet SEO
URL në faqen e lexueshme, por kur kam zgjedhur jo SEO
format, në të thuhet në faqen just fine.

dsimms
22-02-11, 19:55
Muslimanët të vërtetë nuk ka si ju djema për disa arsye ...

"Ne nuk e këshillojnë shfrytëzuesit të përdorin përkthyes vBulletin vBenterprise dhe ne nuk ofrojnë mbështetje për bordet që kanë përkthyes vBenterprise.
Nëse keni nevojë për mbështetje për bordet që kanë këtë modifikim instaluar, ju duhet të kthehet të gjitha ndryshimet e aplikuara për fotografi Muslimanët dhe çaktivizoni se modifikim. "

kamilkurczak
23-02-11, 13:58
ne jemi duke përdorur vBulletin 3,5 ende. vBET nuk është testuar në vBulletin 3.6. Unë do të shkruaj për Michał dhe unë do të testojë këtë version për vBET.
Si unë mund të shihni në forum tuaj - ju keni një çështje me stil pas përkthimit. Unë do të doja të kontrolluar atë vetë (të gjetur konflikte apo editojnë templates), kështu që ju lutemi përsëri - dërgoni me mua duke PM admincp tuaj dhe detajet FTP - Unë do të shkruaj për ju për të gjitha ndryshimet dhe punon në serverin tuaj gjatë punës sime. :)

Së dyti, A ju redaktoni disa vBET ose në një tjetër templates?

dsimms
23-02-11, 16:49
ne jemi duke përdorur vBulletin 3,5 ende. vBET nuk është testuar në vBulletin 3.6. Unë do të shkruaj për Michał dhe unë do të testojë këtë version për vBET.
Si unë mund të shihni në forum tuaj - ju keni një çështje me stil pas përkthimit. Unë do të doja të kontrolluar atë vetë (të gjetur konflikte apo editojnë templates), kështu që ju lutemi përsëri - dërgoni me mua duke PM admincp tuaj dhe detajet FTP - Unë do të shkruaj për ju për të gjitha ndryshimet dhe punon në serverin tuaj gjatë punës sime. :)

Së dyti, A ju redaktoni disa vBET ose në një tjetër templates?

Kam,

Nuk e tij një çështje stil ...

pse nuk e di këtë?

Për shkak se ajo nuk punon me çdo stil ne forum live.
dhe punon me të gjitha stilet e ne forum provë, kështu që nuk është e
stilin e të ngjashme. Kam marrë të njëjtin stil nga forumi jetojnë,
dhe punon vetëm gjobë në forum testit (pa ndryshime)
Unë nuk kam ndryshuar ndonjë fotografi vBet. Nëse ju ende mendojnë se kjo
është stili lidhur atëherë unë mund të jap juve akses të stilit, apo
një seksion të veçantë të VB ... sa i përket redaktimi templates të tjera,
Unë kam një forum të jetojnë, kështu që sigurisht ta redaktoj templates nga
kohë pas kohe.

kamilkurczak
24-02-11, 09:37
ok Pra ju lutem më jepni një qasje në, stilin vBET dhe produkt & plugins në admincp tuaj:) Thanks

dsimms
24-02-11, 09:41
Kam kaluar 3 ditë e fundit marramendës VB kokë tim duke u përpjekur për të gjetur këtë bug.
Unë mendoj se ju djema duhet të më jepni një zbritje 50% për blerjen e këtij ... tani kam
për të vënë gjithçka prapa së bashku tani pas shkëlqyer forum time veç e veç.

Kam gjetur problemin ...

ajo ishte në mundësitë vbet të gjithë së bashku.

kur ndjekja është aktivizuar URL stil duket i dehur.
kur ndjekja url është i disaktivuar, më së shumti punon ... po kam thënë
më së shumti, ai shton sorta / forum.php në fund url
kur ajo nuk është menduar shumë, atëherë ju duhet të reclick
përsëri në mënyrë që të ndryshojë gjuhën ...

Pra, problemi është opsion URL Ndjekja apo ajo ka diçka të bëjë me këtë.

qoftë se ju shkoni shikoni tani, ajo disi punon ... (me gjurmimin url me aftësi të kufizuara)

kështu që deri në këtë është caktuar, me gjurmimin url me aftësi të kufizuara, do të çaktivizoni ndjekjen
langugage nga një faqe në tjetrën ... sorta si whats pikë
në qoftë se ju nuk mund të gjetur gjuhën e njëjtë nga faqja në faqe ....

kamilkurczak
24-02-11, 09:52
Unë ende të propozojë për ju një shërbim falas (normale - kushton 30 $) në serverin tuaj dhe admincp për të rregulluar atë. Është shumë e vështirë për të gjetur ku çështja është kur unë nuk mund të riprodhoni atë në forum tim test (kjo çështje është e veçantë për forumin tuaj). Nëse keni të instaluar një version të plotë të vBET - ndoshta gjithçka do të jetë në rregull.
Kështu që unë të propozojë për ju një SHËRBIMI FIX falas - në qoftë se dërgoni me mua duke PM admincp tuaj dhe detajet FTP.

dsimms
24-02-11, 09:55
Unë ende të propozojë për ju një shërbim falas (normale - kushton 30 $) në serverin tuaj dhe admincp për të rregulluar atë. Është shumë e vështirë për të gjetur ku çështja është kur unë nuk mund të riprodhoni atë në forum tim test (kjo çështje është e veçantë për forumin tuaj). Nëse keni të instaluar një version të plotë të vBET - ndoshta gjithçka do të jetë në rregull.
Kështu që unë të propozojë për ju një SHËRBIMI FIX falas - në qoftë se dërgoni me mua duke PM admincp tuaj dhe detajet FTP.

Unë do të duhet të bjerë më pas.

Përgjigja ime ishte e fundit hera e parë që keni kërkuar.

në qoftë se ju nuk mund të ndihmojnë edhe pas duke ju dhënë kështu atë opsion,
atëherë unë do të ketë vetëm për të çaktivizuar dhe të lëvizë.

Unë thjesht nuk keni kohë për këtë më.

dsimms
27-02-11, 01:59
Kam provuar versionin e ri. Ajo nuk ka rregulluar çdo gjë. në fakt ajo ka bërë
gjërat më keq, para se jo-SEO opsion punuar, tani ajo nuk ka,
Duket se në faqen kryesore punon, dhe të gjitha lidhjet e tjera / faqe
aftësi të kufizuara dhe i bën ata të duken të jenë offline, dhe kur i çaktivizoni
mod, të gjitha faqet të punuar përsëri, kur është aktivizuar, flamujt nuk tregojnë ....

kamilkurczak
01-03-11, 13:41
Unë kam këtë version të lirë të instaluar në forum tim test dhe çdo gjë works fine - ndoshta kjo është specifik për forumin tuaj (disa konfigurimin, Mods, ndryshime).
Unë do të doja të pyes edhe një herë më shumë - nëse ju jepni një qasje në FTP tuaj unë do të rregullohet për FALAS.

dsimms
02-03-11, 06:52
Unë kam këtë version të lirë të instaluar në forum tim test dhe çdo gjë works fine - ndoshta kjo është specifik për forumin tuaj (disa konfigurimin, Mods, ndryshime).
Unë do të doja të pyes edhe një herë më shumë - nëse ju jepni një qasje në FTP tuaj unë do të rregullohet për FALAS.

Unë do të të lë si është tani për tani.

Kjo duket të përkthyer ok kur Tracking URL është i disaktivuar, por kur
Unë klikoni për të shkuar në një lidhje tjetër, atëherë ajo shkon mbrapa si default anglisht
si tracker url është me aftësi të kufizuara, atëherë më duhet të bëj përkthim mbrapsht përsëri dhe
të fillojë të gjithë kur të shkoj në një tjetër lidhje.

kamilkurczak
02-03-11, 09:04
ok kështu që unë do të përpiqet për të gjetur se ku kjo çështje mund të jetë dhe të përpiqen për të gjetur një zgjidhje për ju

dsimms
04-03-11, 23:34
ok kështu që unë do të përpiqet për të gjetur se ku kjo çështje mund të jetë dhe të përpiqen për të gjetur një zgjidhje për ju

servers ndryshuar vetëm (nuk ka lidhje me vbet)
njëjta - kështu që kjo nuk është e lidhur server.

Kjo është ajo që unë e di:

vbet punon në domain test.
vbet nuk punon në forum jetojnë.
forum testit përdor temat njëjtë si forum jetojnë.
Pra, kam hequr të gjitha mods nga forumi live-asgjë.

Tema e saj nuk kanë të bëjnë.
Nuk e tij lidhur me mod.
server nuk e tij lidhur.

Ok, kështu që unë ristartohet forum jetojnë nga asgjëja.

I instaluar vBet, Muslimanët, theme UG.

vBet u zhvillua të mirë

por unë nuk mund ta mbani atë si kjo, si të gjithë përmbajtjen e mia është në rezervë.

Kështu që unë restauruar backup db në mënyrë që të rivendosur forum.

Error fillon përsëri.

Pra, çfarë tregon kjo?

ndoshta një anomali në db.sql? dhe që
kjo është e lidhur me ndjekjen url, ndoshta disa përkthimi url seo çështje.

dsimms
05-03-11, 01:10
Unë nuk e kam këtë njoftim para se të:

htaccess

# Vbet

# Muslimanët

dy linja të njëjta, të shkruar vetëm pak më ndryshe ...

mund të jetë kjo shkaktuar probleme?

dsimms
05-03-11, 04:01
Presë ime ka identifikuar dy linja duke shkaktuar një lak pafund.

1 linjë: vbet:

1 linjë Muslimanët:

Unë kam verifikuar këtë si kur këto linja janë të aktivizuara, atëherë unë kam
një faqe interneti faqe të vdekur / të Firefox-it, edhe pse disi punon në IE:
kur kam disable këto rreshta, forumi duket për të punuar përsëri.

dsimms
05-03-11, 06:11
mendimi im i parë që nga fillimi se diçka kishte shumë të bëjë
me htaccess tuaj, dhe ju tha se htaccess është e saktë, të cilat
nuk ishte, dhe unë ishte e drejtë. Kur Muslimanët më dha të rregulluar e tyre,
Unë gjithashtu aplikohet e njëjta me rregullat vbet, çdo gjë është duke punuar tani.
Unë e dija të gjithë së bashku se ishte disa probleme të përkthimit seo. Nëse ju djema
do të kishte marrë një vështrim nga afër htaccess atëherë ju mund të ketë
zgjidhur këtë kohë më parë, jo më duke u përpjekur të shqyej forum time përveç duke u përpjekur
për të gjetur një gabim glitch / që ekzistonte vetëm në htaccess.

këtu është e saktë linjë punës vbet:

RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?)?)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

Ju duhet të ofrojë më një zbritje 50%.

ky problem ishte në vend të thjeshtë të gjithë së bashku, dhe ju nuk e keni kapur atë.

kamilkurczak
07-03-11, 11:35
I shkroi se htaccess është e saktë sepse ajo ishte një saktë (nga udhëzimet - ju mund të konfirmojë atë, sepse ajo punon në forum tuaj test). Tani ajo është ok?

dsimms
08-03-11, 03:04
I shkroi se htaccess është e saktë sepse ajo ishte një saktë (nga udhëzimet - ju mund të konfirmojë atë, sepse ajo punon në forum tuaj test). Tani ajo është ok?

Ju nuk keni nevojë të thoni gjë është e saktë, kur unë vetëm provuar për ju se ai ishte gabuar, dhe si një coder, ju duhet të dini se të gjithë coding
nuk është e barabartë për të gjithë serverat. Fakti i çështjes është se ajo ishte
htaccess, dhe kjo është çfarë e shkaktoi problemin. Kam zëvendësuar një rishkruaj
komandën e treguar si më sipër, dhe ajo ka qenë duke punuar si duhet që ndonjëherë.
server nuk ishte lexuar formatin htaccess dhe kishte probleme të përpunimit të vbet, dhe komandën e linjave Muslimanët, ata ishin korrigjuar në mënyrë që server mund të kuptojnë ata, dhe procesin e tyre të saktë.

dsimms
17-06-11, 18:48
Version falas është ndalur duke punuar ...

asgjë në ndryshimin e htaccess?

Ajo duket si një çështje htaccess si kam raportuar më parë.

Kam dëgjuar se Google është mbyllur API saj.

Pra, çfarë është vBet të bëjmë? vBet mbylljes shumë?

Unë mendoj se ata kuptova ju jeni duke bërë para jashtë e tyre:)

Unë kam ndryshuar urls:

http://www.buyadtraffic.com/forum/

kamilkurczak
18-06-11, 09:48
ju lutemi vendosni këtu ju lidhje të mëparshme në faqen tuaj.
Nëse keni shtuar në rrugën / forum - ju duhet të ndryshoni atë në admincp-> vBET-> kryesore në rrugën drejt forum tuaj.

dhe natyrisht në htaccess në rregullat vBET

dsimms
21-06-11, 02:09
ju lutemi vendosni këtu ju lidhje të mëparshme në faqen tuaj.
Nëse keni shtuar në rrugën / forum - ju duhet të ndryshoni atë në admincp-> vBET-> kryesore në rrugën drejt forum tuaj.

dhe natyrisht në htaccess në rregullat vBET

Thanks Kam,

se ishte ajo ...

admincp ishte vendi i parë kam shikuar, por që unë pashë bosh
fusha, atëherë unë nuk i kushtoj shumë vëmendje në lidhje me nën-fushë.

ok, pasi google API është mbylljen ..

tani çka?

Është ende vBet iu përgjigjur në google API për të përkthyer?

kamilkurczak
21-06-11, 22:00
ju lutem paste këtu htaccess dhe url me forumin tuaj, unë do të kontrollojë atë

vBET
28-06-11, 16:37
Unë vetëm u ktheva nga pushimet - nuk ju ende nevojë për ndihmë apo çështjet janë zgjidhur? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1