PDA

View Full Version: Rešeno Namestitev težave

Spiritu
20-05-10, 13:18
Pozdravljeni, ko sem naredil ta korak objekta ...

"Namesti izdelek datoteke

1. Pojdi v Admin CP-> Plugins & izdelki-> Upravljanje Izdelki in kliknite [Add / Import Product]
2. Za upload izberite do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml datoteko s vBETTM paket in kliknite Uvozi. "

to šele zamrznejo na ... "Uvoz izdelka, prosimo počakajte ... Importing izdelka, prosimo počakajte ...

Sem dodal povezavo do napake slike.

http://img101.imageshack.us/img101/6211/buged.jpg

Potrebujete pomoč.
Hvala vam.

vBET
20-05-10, 17:08
Prosimo, poskusite znova. To nima nič opraviti z vBET - namestitev je popolnoma ravna z motorjem vB. Če ne bi bilo napak, namestitev bi morali sporočilo o napaki. Samo poskusite znova, in povedal, pa je sedaj v redu, preverite, ali pa ste jo namestili že (še vedno bolje, da naredite nekaj več časa). Najverjetneje je bila povezava vprašanje med vašim brskalnikom in strežnikom.

Spiritu
21-05-10, 00:15
tryed ponovno po 12 h ... forum svojo svežo čisto nameščen ... tudi jaz nameščene vbseo prej brez težav na vseh ...

vsak nov nasvet?

Spiritu
21-05-10, 12:40
FIKSNE danes, se je ponovno nalaganje vBET.

vBET
22-05-10, 23:09
Torej je bilo treba nekatera vprašanja, med prvo FTP upload. Great, da je sedaj v redu:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1