PDA

View Full Version: Riješen Problemi s instalacijom

Spiritu
20-05-10, 13:18
Pozdrav, kad sam to korak instalacije ...

"Instalacija datoteku proizvoda

1. Idi na Admin CP-> Dodaci & proizvodi-> Upravljanje Proizvodi i kliknite na [Dodaj / Uvoz proizvoda]
2. Za učitavanje odaberite do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml datoteku iz vBETTM paket i kliknite Uvezi. "

to samo zamrznuti na ... "Uvoz proizvoda, molimo pričekajte ... Uvoz proizvoda, pričekajte ...

Ja učitao link na sliku pogreške.

http://img101.imageshack.us/img101/6211/buged.jpg

Trebate pomoć.
Hvala Vam.

vBET
20-05-10, 17:08
Molimo pokušajte ponovno. To nema nikakve veze s vBET - instalacije rukuje sasvim BB motora. Ako bi se instalacija pogreške te će morati poruku o pogrešci. Samo pokušajte ponovno i recite to je u redu sada, ili provjerite ne što ste ga instalirali već (još uvijek bolje napraviti još jednom). Najvjerojatnije je problem veza između Vašeg preglednika i poslužitelja.

Spiritu
21-05-10, 00:15
tryed ponovno nakon 12 h ... Forum svjež čist instaliran ... Također sam instaliran vbseo ranije bez problema na svim ...

svaki novi savjet?

Spiritu
21-05-10, 12:40
FIKSNI danas, morao re-upload vbet.

vBET
22-05-10, 23:09
Tako da je morao biti neki FTP pitanja tijekom prvog upload. Velika da je u redu sada:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1