КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Праблемы ўстаноўкі

Spiritu
20-05-10, 13:18
Прывітанне, калі я раблю гэты крок ўстаноўкі ...

"Усталяваць файл прадукту

1. Перайсці ў панэль адміністратара-> Даданыя модулі і прадукты-> Упраўленне Прадукты і націсніце кнопку [Дадаць / імпарт прадукцыі]
2. Для загрузкі абярыце do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml файл з vBETTM пакет і націсніце кнопку Імпарт. "

яна проста замярзае пры ... "Імпарт прадуктаў, калі ласка, пачакайце ... Імпарт прадуктаў, калі ласка, пачакайце ...

Я загрузіў спасылка на выяву памылкі.

http://img101.imageshack.us/img101/6211/buged.jpg

Патрэбна дапамога.
Дзякуй.

vBET
20-05-10, 17:08
Калі ласка, паспрабуйце яшчэ раз. Гэта не мае нічога агульнага з vBET - усталёўка апрацоўваецца цалкам рухавік VB. Калі не было б памылак ўстаноўкі вы б паведамленне пра памылку. Проста паспрабуйце яшчэ раз і скажыце гэта нармальна цяпер, або праверыць гэта ён усталяваны ўжо (яшчэ лепш, каб зрабіць яшчэ адзін раз). Хутчэй за ўсё, гэта было пытанне сувязі паміж браўзэрам і серверам.

Spiritu
21-05-10, 00:15
tryed зноў пасля 12 гадзін ... форум сваім свежым чыстым ўсталяваная ... Таксама я ўсталяваў vbseo раней без праблем на ўсё ...

любы новы савет?

Spiritu
21-05-10, 12:40
FIXED сёння, прыйшлося паўторна загрузіць vbet.

vBET
22-05-10, 23:09
Так павінна было быць некаторыя FTP праблемы падчас першай загрузкі. Вялікая што ўсё ў парадку зараз:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1