PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Telepítési problémák

Spiritu
20-05-10, 13:18
Hello, mikor én ezt a lépést a telepítés ...

"Install termék fájl

1. Ugrás az Admin CP-> Plugins és termékek-> Manage termékek és kattintson az [Add / Import termék]
2. A feltöltés válassza do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml fájlt vBETTM csomagot és kattintson az Importálás gombra. "

ez csak fagyassza le ... "Importálás termék, kérem várjon ... importálása Termék, kérem várjon ...

Feltöltöttem linket képre hiba.

http://img101.imageshack.us/img101/6211/buged.jpg

Segítségre van szüksége.
Köszönöm.

vBET
20-05-10, 17:08
Kérjük, próbálja újra. Ennek semmi köze a vBET - telepítés kezelik teljesen BB motor. Ha nem lenne telepítési hibát volna hibaüzenetet. Csak próbáld meg újra, és mondd meg, hogy rendben van most, vagy ellenőrizze, nem telepítve van már (még jobban csinálni még egyszer.) Valószínűleg ez volt kapcsolat kérdése között, a böngésző és a szerver.

Spiritu
21-05-10, 00:15
tryed után ismét 12 óra ... Fórum a friss, tiszta telepítésre ... Én is telepített vbseo korábban probléma nélkül egyáltalán ...

új tanácsot?

Spiritu
21-05-10, 12:40
FIXED ma már újra feltölteni vBET.

vBET
22-05-10, 23:09
Tehát volt valami FTP kérdések során első feltöltés. Nagy, hogy rendben van most:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1