PDA

View Full Version: Rešeno Strange kodo

moman
08-04-10, 08:04
Najdeno v tej datoteki vbet_functions_hooks:

if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
$vbulletin->templatecache['footer'] .= '
<span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>';
}

Kaj je to dobro za? Vse to pa je dodati še enega prekinil linijo pod vaš forum.

vBET
08-04-10, 16:00
Najbolj verjetno je to stranski učinek nekaterih naših notranjih preizkusov (morda za povezavo kredit - res težko sedaj povedati;)), ki namesto da bi zbrisala koder je samo skrita v slogi.

Prosimo, samo da ga odstranite - kot si napisal - to ni nič:)

moman
08-04-10, 19:19
To je točno to, kar sem storil: D

BTW, dobro delo na najnovejšo verzijo, se zdi, da tudi ob konicah s 3Gb predpomnilnika je zmogljivost super! Moja obremenitve strežnika ne gre mimo 3,0 anymore! (To je s 1200 na spletu, 8. Nehalem jedro!)

vBET
08-04-10, 23:58
To je točno to, kar sem storil: D

BTW, dobro delo na najnovejšo verzijo, se zdi, da tudi ob konicah s 3Gb predpomnilnika je zmogljivost super! Moja obremenitve strežnika ne gre mimo 3,0 anymore! (To je s 1200 na spletu, 8. Nehalem jedro!)

To je res super slišati, da so naši kupci zadovoljni za naš izdelek:) Še vedno imamo optimizacijo načrte (kot cache in cache datotek motorji podpora), vendar najprej za izvajanje nekaterih funkcij zahteve svojih uporabnikov:)

moman
09-05-10, 00:16
FYI ta koda je še vedno prisotna v 3.3.3.

vBET
09-05-10, 00:22
LOL;) sem zaprl vprašanja, kot v primeru težav, zato smo ga zamudili v proizvodnji. Jaz sem ga odprli sedaj ravnati z njimi ustrezno naslednjič.

Prosimo, samo odstranite kot zadnjič. Žal mi je za težave: o

chick
12-05-10, 20:24
Bi lahko prosim povej mi, kako odstraniti to iz moje BF različice 3,33??? Prav tako sem poslal pm:)

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ span>

Nevermind sem ga našel

vBET
31-05-10, 20:45
OK - imamo rešitev za to. To bodo vključeni v naslednji izdaji. V skladu s pravilnikom ugotavlja ta del je koristno za nas, za diagnostične namene (včasih pomaga pri vprašanjih, da bi ugotovili, pa je predlog, stvar ali ne). Tako bo koda bivanje, vendar pa bodo morali spremeniti slog (na: izpis: none;) in bo nujno imeti nobenega vpliva na postavitev:)

moman
02-06-10, 10:23
Ti naj bi kodo povsem neviden za končne uporabnike za SEO in pasovne širine za varčevanje namene. Nekaj vzdolž PHP pogojni preverjanje za globalno spremenljivko debug bi bilo veliko bolj profesionalno.

vBET
02-06-10, 11:46
Da, vendar imamo pogosto težave, ko je postalo, da nas pustite v strežniku s stranko. Niso vsi želijo deliti podatke za dostop - cela stvar je rešena 10-krat več takrat in tako naprej.

Prosimo, upoštevajte, da dejansko rešitev ne bo vplivalo na vašo SEO sploh - to malo stvar, ki se uporablja samo za forum glavno stran. In opisali kot že večkrat pomagali s strankami, ki niso standardnih postavitev in nekaj težav.

Mi bo še vedno razmišljajo o nekaterih drugih rešitev, ki bi nam pomagala pri diagnostičnih vprašanj naše uporabnike, ne da bi morali prositi za dostop do podatkov. Če imate namigi bomo z veseljem preučila:)

moman
03-06-10, 07:45
Brez skrbi. Sem odstranili kodo v celoti iz moje namestitev. Morda bi z uporabo html comment biti še boljše za razhroščevanje namene?

tj

ali nekaj v tem smislu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations