PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Podivné kód

moman
08-04-10, 08:04
Našiel v súbore vbet_functions_hooks:

if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
$vbulletin->templatecache['footer'] .= '
<span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>';
}

Čo je to dobré? Všetko, čo to urobí, je pridať ďalšie riadku nižšie fórum.

vBET
08-04-10, 16:00
Väčšina možno to je vedľajší účinok niektorých našich interných testov (napríklad na kreditné link - naozaj ťažké teraz povedať;)), ktorý namiesto toho, aby programátor bol odstránený len skrytá v štýloch.

Prosím len odstrániť - ako ste písal - to nič:)

moman
08-04-10, 19:19
To je presne to, čo som urobil: D

BTW, dobrú prácu na najnovšiu verziu, zdá sa, že aj v špičkách sa 3Gb vyrovnávacej výkon je skvelé! My zaťaženie servera neprekračuje 3,0 minulosti už! (To je s 1200 on-line na 8 jadro Nehalem!)

vBET
08-04-10, 23:58
To je presne to, čo som urobil: D

BTW, dobrú prácu na najnovšiu verziu, zdá sa, že aj v špičkách sa 3Gb vyrovnávacej výkon je skvelé! My zaťaženie servera neprekračuje 3,0 minulosti už! (To je s 1200 on-line na 8 jadro Nehalem!)

Je to naozaj skvelé počuť, že naši zákazníci sú spokojní na náš produkt:) Máme ešte optimalizáciu plánov (ako súbor vyrovnávacej pamäte cache a podporu), ale najprv musí implementovať niektoré funkcie, požiadavky našich užívateľov:)

moman
09-05-10, 00:16
S pozdravom Tento kód je stále prítomná v 3.3.3.

vBET
09-05-10, 00:22
LOL:) Zavrel som problém, ako v prípade riešenia problémov a tak sme chýbať vo výrobe. Som otvorením sa s ňou zaobchádzať zodpovedajúcim spôsobom nabudúce.

Prosím, odstráňte z neho len ako minule. Ospravedlňujeme sa za problémy: o

chick
12-05-10, 20:24
Mohli by ste mi prosím, ako odstrániť z môjho BF verzia 3.33? Tiež som poslal PM:)

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ span>

Nevadí som zistil, že

vBET
31-05-10, 20:45
OK - máme riešenie pre to. To bude súčasťou ďalšej verzie. Podľa kódu poznámky tejto časti je užitočné pre nás pre diagnostické účely (niekedy pomáha v prípade problémov zistiť, to je vec, šablóny, alebo nie). Takže kód zostane, ale bude musieť zmeniť štýl (pre: display: none;) a nebude mať žiadny vplyv na rozloženie:)

moman
02-06-10, 10:23
Mali by ste si kód úplne neviditeľné koncovému užívateľovi SEO a šírku pásma pre úsporu účely. Niečo po línii PHP podmienené kontrola globálne premenné ladenie by bolo oveľa viac profesionálne.

vBET
02-06-10, 11:46
Áno, ale máme často problémy, keď sa stal k nám do klient-server. Nie všetci chcú zdieľať prístupové údaje - celá vec je riešená 10 krát dlhšia ako, a tak ďalej.

Vezmite prosím na vedomie, že skutočné riešenie nebude mať vplyv na SEO vôbec - to maličkosť, platí len pre hlavnú stránku fóra. A ako je popísané už niekoľkokrát pomohol s klientmi, ktoré nie je štandardné rozvrhnutie a niektoré problémy.

Budeme aj naďalej premýšľať o nejaké iné riešenie, ktoré nám pomôžu v diagnostike našim používateľom problémy bez nutnosti žiadať o prístupové údaje. Ak máte nejaké rady budeme radi za to:)

moman
03-06-10, 07:45
Žiadne starosti. Ja som odstránil kód úplne z mojej inštalácie. Možno, že pomocou HTML komentár by bol ešte lepší pre účely ladenie?

tj

alebo niečo v tomto zmysle.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations