PDA

View Full Version: Rešeno Ob 2 lang = BBCode ...

dai-kun
25-10-09, 04:45
Ko imate dve ločeni lang BBCode in poskusite videti izvirno besedilo iz 2. ena, prvo izvirno besedilo pops odprta namesto tega.

Primer:

Najboljše in najlepše stvari na svetu ne moremo videti niti dotaknil. Treba jih je čutiti s srcem. Ljubezen prinaša zabavo v skupaj. Žalost na eni strani, upajmo, jutri, veselje srca.

Ali moramo odpraviti ali zmanjšati naše tesnobe? Resnica je, da nismo mogli zatreti, ker smo sami so anksiozne

Ni običajno mislih dni 965 dni: Upam, da si lahko pogosto pozabimo žalostno srce, muhe zelo srečen dan, ko bo čas ne glede na to, kje sem šel, jaz bi bi bil vesel, solze, in moje solze spremenijo v barvne dež

EDIT: Nevermind, se zdi, da pravilno delo na tukaj. Ne vem, zakaj to ne deluje pravilno na mojem mestu, čeprav.

vBET
25-10-09, 16:41
Katero različico vBulletin imate?
Lahko vam mi URL naslov na stran z opisano vedenje? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1