PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Po 2 lang = BBCode ...

dai-kun
25-10-09, 04:45
Ak máte dve samostatné lang BBCode a snažiť sa vidieť pôvodného textu z 2. jeden, prvý pôvodný text sa objaví otvorené miesto.

Príklad:

Najlepšie a najkrajšie veci na svete, nie je vidieť ani nedotkol. Musí byť pocit, so srdcom. Láska prináša zábavu dohromady. Smútok na jednej strane, dúfajme, že zajtra, radosť v srdci.

Sme rozptýliť alebo znížiť svoje pocity? Pravdou je, že sme nemohli potlačiť, pretože my sami sme úzkosť

Obvykle nie myseľ dní 965 dní: Dúfam, že často môžete zabudnúť na smutné srdce, lieta veľmi šťastný deň, keď čas bez ohľadu na to, kde som išiel, tak by som rád, slzy a moje slzy sa zmení na farebný dážď

EDIT: Nevermind, zdá sa, že správne pracovať tu. Neviem, prečo to nefunguje správne, ale na mojich stránkach.

vBET
25-10-09, 16:41
Ktorú verziu phpBB máte?
Môžete mi poskytnúť URL adresu stránky s popísané správanie? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1