PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Po 2 lang = bbcode ...

dai-kun
25-10-09, 04:45
Po dwóch oddzielnych lang bbcode i spróbuj zobaczyć oryginalny tekst z 2 jeden, pierwszy oryginalny tekst otwarła się zamiast.

Przykład:

Najlepszych i najpiękniejszych rzeczy na świecie nie można zobaczyć, a nawet dotknąć. Muszą być odczuwalne sercem. Miłość niesie ze sobą bawić się razem. Smutek po jednej stronie, mam nadzieję, że jutro, radość serca.

Czy mamy rozwiać lub zmniejszyć nasz niepokój? Prawda jest taka, że nie możemy powstrzymać, bo sami jesteśmy niepokój

Zwykle nie myśli dni 965 dni: Mam nadzieję, że często zapominamy smutne serce, muchy bardzo szczęśliwy dzień, kiedy czas nie ważne gdzie poszedłem, to bym szczęśliwy łzy i łzy zamieni się w kolorowe deszcz

EDIT: Nieważne, wydaje się działać poprawnie na tutaj. Nie wiem dlaczego nie działa poprawnie na mojej stronie chociaż.

vBET
25-10-09, 16:41
Która wersja vBulletin masz?
Czy możesz podać mi adres URL do strony z opisem zachowania? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1