КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Маючы 2 LANG = BBCode ...

dai-kun
25-10-09, 04:45
Калі ў вас ёсць два асобных мову BBCode і паспрабаваць убачыць першапачатковы тэкст з 2-м, першы арыгінальны тэкст з'яўляецца адкрытая замест гэтага.

Прыклад:

Лепшыя і самыя прыгожыя рэчы ў свеце нельга ўбачыць і нават чапаць. Яны павінны ведаць з сэрцам. Каханне прыносіць весела разам. Смутак, з аднаго боку, мы спадзяемся, заўтра, радасць сэрца.

Ці павінны мы, каб развеяць або паменшыць нашу трывогу? Праўда такая, што мы не маглі здушыць яго, таму што мы самі трывогу

Не заўсёды розум дзён 965 дзён: Я спадзяюся, вы часта можаце забыцца сумныя сэрцам, ляціць вельмі шчаслівы дзень, калі час куды б я ні пайшоў, Я б шчаслівымі слязамі, і слёзы ператворацца ў каляровыя дажджы

EDIT: Nevermind, здаецца, для карэктнай працы тут. Я не ведаю, чаму гэта не працуе належным чынам на маім сайце ўсё ж.

vBET
25-10-09, 16:41
Якую версію VBulletin ў вас ёсць?
Ці можаце вы даць мне адрас URL на старонку з апісана паводзіны? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1