View Full Version: Rešeno Prevajalec zastave na vrhu strani v CMS s Chrome in Firefox
Glej priloženo zaslon strel. To se zgodi le z Google Chrome in Firefox na straneh CMS. Kot gost, se ne zgodi.
vBET nastavitve nastavljeni na Flags v top nogo.
Edit: Ne morem naložiti prilogo.
Tukaj je slika:
Prav tako na forumhome prevajalec zastave so pod forum bloki
Glej priloženo zaslon strel. To se zgodi le z Google Chrome in Firefox na straneh CMS. Kot gost, se ne zgodi.
vBET nastavitve nastavljeni na Flags v top nogo.
Edit: Ne morem naložiti prilogo.
Tukaj je slika:
Ali imate še vedno postavitev privzeto vBulletin na vašem forumu? Se vam zdi, da se zgodi na privzeto postavitev preveč?
Mi bilo na našem forumu preizkus in deluje v redu za postavitev privzeto. Prosimo, upoštevajte, da se, ko spremenite postavitev, potem lahko nekateri avtomatsko dajanje delo, ne kot je bilo pričakovano (zaradi drugih stilov - avtomatizacijo dajanje je preprosto besedilo združevanje na ustrezno mesto, ampak stilov lahko spremenite zaslon mesto). V takem primeru enostavno uporabite nastavitev po meri za mesto zastavice in jo nastavite ročno v ustrezno predlogo, ali spremembi zastave predlogo.
Prav tako na forumhome prevajalec zastave so pod forum bloki
Yes. Smo ga tudi na našem testu forum - to je v redu. Avtomatizacija dajanje deluje v redu. To je vrh nogo. Samo postavitev je lutke in vrhu noge je nastavljena na kolono mesto. Lahko preverite v HTML kodi - zastavice so le na vrhu nogo vBulletin. Mi lahko preveri pa nekaj sloge za blok zastave bo spremenil položaj, če želite.
Da bi rešili težavo z forumhome zastavami prosim, uredite vBET zastave predlogo in dodate na glavni del div:
style="clear: both;"
Mi bo test pa je primerno tudi za druge lokacije zastave in, če je potem bo dodano v naslednji izdaji.
IZDAL:
To bo rešilo vaših kabini vprašanja. Pravkar sem rechecked prvi številki še enkrat - in sem lahko reproducira (prvič pogrešam informacij o brskalnika).
IZDAL 2:
Samo preveri Opera, Chrome, IE, Mozilla - rešitev deluje OK, za vse tiste brskalnike na vse zastave mestih. To bo vključen v naslednji izdaji.
Ni problema. To je že vključeno v vBET4.4.1:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):