PDA

View Full Version: Riješen Prevoditelj zastave na vrhu stranice u CMS-a koristeći Chrome i Firefox

tavenger5
05-08-11, 20:27
Vidi u prilogu pucao zaslonu. To se događa samo s preglednikom Google Chrome i Firefox na CMS stranicama. Kao gost, to se ne događa.

vBET postavke su postavljene na zastavama u vrhu podnožja.

Edit: Ne mogu uploadati privitak.

Evo slika:

tavenger5
05-08-11, 20:45
Također, na forumhome prevoditelj zastave pod forum blokova

vBET
06-08-11, 00:12
Vidi u prilogu pucao zaslonu. To se događa samo s preglednikom Google Chrome i Firefox na CMS stranicama. Kao gost, to se ne događa.

vBET postavke su postavljene na zastavama u vrhu podnožja.

Edit: Ne mogu uploadati privitak.

Evo slika:

Imate li još uvijek imate izgled zadani vBulletin na forumu? Vidite li se to dogodi na zadanom izgleda previše?

Mi to provjeriti na našem testu forum i to radi dobro za zadani izgled. Imajte na umu da kada promijenite izgled onda neki automatsko postavljanje ne može raditi kao što se očekuje (zbog drugih stilova - automatizaciju postavljanje je jednostavno tekst ulančavanje u odgovarajuće mjesto, ali možete promijeniti stilova prikaza mjesto). U tom slučaju samo koristiti prilagođene postavke za zastave mjesto i postavite ga u odgovarajući predložak ručno, ili promjena zastave predložak.

vBET
06-08-11, 00:22
Također, na forumhome prevoditelj zastave pod forum blokova

Da. Mi smo ga i na našem testnom forumu - to je u redu. Automatiziranje stavljanje utvrde prekid. To je vrh podnožje. Samo izgled je lažan, a vrh podnožja postavljena je na stup mjesto. Možete to provjeriti u HTML izvor - zastave su samo na vrhu vBulletin podnožje. Možemo provjeriti ne neke stilove za zastave blok će se promijeniti položaj, ako želite.

vBET
06-08-11, 11:03
Kako bi riješio problem s forumhome zastavama molimo Vas da jednostavno uređivanje vBET zastave predložak i dodati glavnom div dio:

style="clear: both;"

Mi ćemo testirati to je prikladno i za druge zastave mjestu i ako je onda će biti dodan u sljedećem izdanju.

Uređeni:
To će riješiti vaše probleme štand. Upravo sam rechecked prvi broj opet - i ja sam bio u mogućnosti da ga reproducirati (prvi put mi nedostaje informacija o pregledniku).

Uređeni 2:
Samo je provjeriti za Opera, Chrome, IE, Mozilla - rješenje radi OK za sve one preglednike na svim mjestima zastavama. To će biti uključeni u sljedećem izdanju.

tavenger5
13-08-11, 17:13
Hvala za popravak!

vBET
14-08-11, 12:12
Nema problema. To je već uključen u vBET4.4.1:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1