View Full Version: Riješen Prevoditelj zastave na vrhu stranice u CMS-a koristeći Chrome i Firefox
Vidi u prilogu pucao zaslonu. To se događa samo s preglednikom Google Chrome i Firefox na CMS stranicama. Kao gost, to se ne događa.
vBET postavke su postavljene na zastavama u vrhu podnožja.
Edit: Ne mogu uploadati privitak.
Evo slika:
Također, na forumhome prevoditelj zastave pod forum blokova
Vidi u prilogu pucao zaslonu. To se događa samo s preglednikom Google Chrome i Firefox na CMS stranicama. Kao gost, to se ne događa.
vBET postavke su postavljene na zastavama u vrhu podnožja.
Edit: Ne mogu uploadati privitak.
Evo slika:
Imate li još uvijek imate izgled zadani vBulletin na forumu? Vidite li se to dogodi na zadanom izgleda previše?
Mi to provjeriti na našem testu forum i to radi dobro za zadani izgled. Imajte na umu da kada promijenite izgled onda neki automatsko postavljanje ne može raditi kao što se očekuje (zbog drugih stilova - automatizaciju postavljanje je jednostavno tekst ulančavanje u odgovarajuće mjesto, ali možete promijeniti stilova prikaza mjesto). U tom slučaju samo koristiti prilagođene postavke za zastave mjesto i postavite ga u odgovarajući predložak ručno, ili promjena zastave predložak.
Također, na forumhome prevoditelj zastave pod forum blokova
Da. Mi smo ga i na našem testnom forumu - to je u redu. Automatiziranje stavljanje utvrde prekid. To je vrh podnožje. Samo izgled je lažan, a vrh podnožja postavljena je na stup mjesto. Možete to provjeriti u HTML izvor - zastave su samo na vrhu vBulletin podnožje. Možemo provjeriti ne neke stilove za zastave blok će se promijeniti položaj, ako želite.
Kako bi riješio problem s forumhome zastavama molimo Vas da jednostavno uređivanje vBET zastave predložak i dodati glavnom div dio:
style="clear: both;"
Mi ćemo testirati to je prikladno i za druge zastave mjestu i ako je onda će biti dodan u sljedećem izdanju.
Uređeni:
To će riješiti vaše probleme štand. Upravo sam rechecked prvi broj opet - i ja sam bio u mogućnosti da ga reproducirati (prvi put mi nedostaje informacija o pregledniku).
Uređeni 2:
Samo je provjeriti za Opera, Chrome, IE, Mozilla - rješenje radi OK za sve one preglednike na svim mjestima zastavama. To će biti uključeni u sljedećem izdanju.
Nema problema. To je već uključen u vBET4.4.1:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):