View Full Version: Že storili Izjeme za: "zaupanje Google"
Zdravo, najbolje najdem nastavitev: "Google ko rezultat je zaupanja vreden zaupanja" lahko ne vklopim pa kot pisno v moj foruma v več jezikih. V moji forum v nemščini, angleščini in Portugiesisch.Es bi bilo lepo če za funkcijo »Zaupanja Google« ko rezultat je zaupanja vreden jezikov lahko določi nikoli prevedejo.GrussChristian
Ne razumem, je jasno. Želite dodatne možnosti nastavitev, ki vam omogoča, da povem vBET, da če je sporočilo ugotovljeno, da je napisana v posebnih jezikih (nastavljiv), potem ne želite, da to sporočilo, ki se samodejno opaqued ga lang BBCode. Je to tisto, kar potrebujete?
Hi,
Všeč mi je, da imajo možnost nastavljena na:
Trust Google, ko rezultat je zaupanja vreden
In poleg polja ali polje ali kaj kdaj.
Ampak ne, če Google mislim svoje, je: de (standard), en, pt
to jezike samo kot primer. To je koristno za forume z večjezičnim uporabniki. Torej, "normalno" Uporabnik se lahko napisali, tudi v tujih jezikih. Vendar bo treba prevesti uporabniki z neke vrste eksotičnih jezikov.
Lep pozdrav
Christian
Upoštevali bomo, da bi bilo mogoče konfigurirati.
V tem trenutku lahko naredite preproste spremembe imajo to. Če želite, vas prosimo, praha teh navodil:
1. Odpri / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
2. Najdi:
if (!vbet_isLangSupported($lang)) {
3. Zamenjajte z:
if (in_array($lang, array('de', 'en', 'pt')) || !vbet_isLangSupported($lang)) {
Prosimo, upoštevajte, da ni bil preizkušen.
Hi,
Spremenil sem kodo, nekaj minut nazaj.
Prvi test videti dobro. Pa poglejmo, kako deluje pri normalni uporabi.
Thanks
Christian
kamilkurczak
05-10-10, 11:55
Hvala za odgovor.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):