PDA

View Full Version: Juba tehtud Erandid: "Usaldus Google"

CThiessen
26-09-10, 09:58
Tere, kõige paremini leida säte: "Trust Google kui tulemus usaldust väärt" Ma ei ole sisse lülitada kuid, nagu kirjaliku minu foorumis mitmes keeles. Saksa minu foorumis inglis- ja Portugiesisch.Es oleks tore kui funktsiooni "Trust Google" Kui tulemus usaldust väärt keeles saab seadistada kunagi olema tõlgitud.GrussChristian

vBET
27-09-10, 07:25
Kas ma mõistan selgeks. Sa tahad veel asju, mis võimaldab teil öelda vBET, et kui sõnum osutub kirjutatud konkreetne keeles (seadistatav), siis sa ei taha sellest sõnumist automaatselt opaqued poolt lang bbcode. Kas see, mida sul vaja on?

CThiessen
27-09-10, 15:35
Hi,
Mulle meeldib, et on võimalus määrata, et:

Usaldus Google kui tulemus on usaldust väärt

Ja lisaks väli või kast või mida iganes.
Aga mitte siis, kui Google arvan, et tema on: de (standard), en, pt

Selle keeled ainult näitena. See on kasulik foorumite mitmekeelne kasutajad. Nii et "normaalne" kasutaja on võimalik kirjutada isegi võõrkeeli. Aga kasutajad mingi eksootiline keelde tõlkida.

Tervitused
Kristlane

vBET
29-09-10, 18:59
Kaalume, et muuta see seadistatav.

Sel hetkel võite teha lihtsa muudatus on see. Kui soovite, siis kesa neid juhiseid:
1. Ava / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
2. Otsi:

if (!vbet_isLangSupported($lang)) {
3. Asendatakse järgmisega:

if (in_array($lang, array('de', 'en', 'pt')) || !vbet_isLangSupported($lang)) {

Pange tähele, et see ei ole uuritud.

CThiessen
30-09-10, 10:35
Hi,
Muutsin koodi mõned minutid tagasi.
Esimesel katsel otsin ka. Vaatame, kuidas seda tööd tavakasutuses.

Tänan
Kristlane

kamilkurczak
05-10-10, 11:55
Täname vastuse.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1