PDA

Zobraziť plnú verziu: Už sa stalo Výnimky pre: "Dôveruj Google"

CThiessen
26-09-10, 09:58
Ahoj, najlepšie nájsť nastavenie: "Trust Google keď výsledok je zaväzujúci" mám zapnúť ale ako písomné v mojom fóre v niekoľkých jazykoch. Moje fóra v nemčine, angličtine a Portugiesisch.Es by bolo pekné ak pre funkciu "Trust Google" keď výsledok je zaväzujúci jazykov by mohli byť stanovené nikdy byť preložené.GrussChristian

vBET
27-09-10, 07:25
Chápem to jasné. Ak ďalšiu možnosť konfigurácie, ktorá vám umožní povedať vBET, že ak je správa zistí, že je napísaný v konkrétnych jazykoch (konfigurovateľné), potom si neželáte, aby táto správa sa automaticky opaqued Lang BBCode. Je to to, čo potrebujete?

CThiessen
27-09-10, 15:35
Dobrý deň,
Rád mať možnosť nastaviť:

Dôvera Google, keď výsledok je hoden dôvery

A navyše poľa alebo políčka, alebo čo vôbec.
Ale nie v prípade, že jeho Google je: de (štandard), en, pt

to jazyky, len ako príklad. To je užitočné pre diskusné fóra s viacjazyčným Používatelia. Takže "normálne" užívateľa sú schopní písať aj v cudzích jazykoch. Ale používatelia s nejakou exotických jazykov, bude preložená.

Zdravím
Kresťanský

vBET
29-09-10, 18:59
Budeme uvažovať, aby to nastaviť.

V tejto chvíli je možné vykonávať jednoduché úpravy, aby toto. Ak chcete, prosím, danielej týchto pokynov:
1. Otvoriť / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
2. Hľadať:

if (!vbet_isLangSupported($lang)) {
3. Nahradiť:

if (in_array($lang, array('de', 'en', 'pt')) || !vbet_isLangSupported($lang)) {

Vezmite prosím na vedomie, že to nebol testovaný.

CThiessen
30-09-10, 10:35
Dobrý deň,
Zmenil som kód, niekoľko minút skôr.
Prvý test vyzeráš dobre. Poďme sa pozrieť, ako to funguje v normálnej prevádzke.

Vďaka
Kresťanský

kamilkurczak
05-10-10, 11:55
Vďaka za odpoveď.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1