Zobraziť plnú verziu: Už sa stalo Výnimky pre: "Dôveruj Google"
Ahoj, najlepšie nájsť nastavenie: "Trust Google keď výsledok je zaväzujúci" mám zapnúť ale ako písomné v mojom fóre v niekoľkých jazykoch. Moje fóra v nemčine, angličtine a Portugiesisch.Es by bolo pekné ak pre funkciu "Trust Google" keď výsledok je zaväzujúci jazykov by mohli byť stanovené nikdy byť preložené.GrussChristian
Chápem to jasné. Ak ďalšiu možnosť konfigurácie, ktorá vám umožní povedať vBET, že ak je správa zistí, že je napísaný v konkrétnych jazykoch (konfigurovateľné), potom si neželáte, aby táto správa sa automaticky opaqued Lang BBCode. Je to to, čo potrebujete?
Dobrý deň,
Rád mať možnosť nastaviť:
Dôvera Google, keď výsledok je hoden dôvery
A navyše poľa alebo políčka, alebo čo vôbec.
Ale nie v prípade, že jeho Google je: de (štandard), en, pt
to jazyky, len ako príklad. To je užitočné pre diskusné fóra s viacjazyčným Používatelia. Takže "normálne" užívateľa sú schopní písať aj v cudzích jazykoch. Ale používatelia s nejakou exotických jazykov, bude preložená.
Zdravím
Kresťanský
Budeme uvažovať, aby to nastaviť.
V tejto chvíli je možné vykonávať jednoduché úpravy, aby toto. Ak chcete, prosím, danielej týchto pokynov:
1. Otvoriť / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
2. Hľadať:
if (!vbet_isLangSupported($lang)) {
3. Nahradiť:
if (in_array($lang, array('de', 'en', 'pt')) || !vbet_isLangSupported($lang)) {
Vezmite prosím na vedomie, že to nebol testovaný.
Dobrý deň,
Zmenil som kód, niekoľko minút skôr.
Prvý test vyzeráš dobre. Poďme sa pozrieť, ako to funguje v normálnej prevádzke.
Vďaka
Kresťanský
kamilkurczak
05-10-10, 11:55
Vďaka za odpoveď.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):