Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Google Bot chyba

Člen
    Dátum registrácie
    11. 2009

Default Google Bot chyba

Text automatically translated from: German to: Slovak
    Translated text
    Dobrý deň,

Dostal som sa na nasledujúcu správu od spoločnosti Google Webmaster Tools od Google:
    Googlebot zistil pri prechádzaní vašich stránok "http://www.2-wheel-planet.de/" problém.
    Googlebot zistil na vašich stránkach extrémne vysoký počet spojení. To môže znamenať problém v štruktúre URL svojich webových stránok. Môže byť nutné Googlebot zbytočne prechádzanie niekoľkých rôznych adries URL, ktoré odkazujú na rovnaký alebo podobný obsah, alebo prechádzať časti webu, ktoré nie sú v skutočnosti určené. To Googlebot nemôže index celý obsah vašich webových stránok alebo spotrebúvajú výrazne väčšiu šírku pásma, než je nutné.
    Pre viac informácií o tomto probléme
    Tu je zoznam vzorových adries URL, ktoré by mohli spôsobiť problémy. Vezmite prosím na vedomie, že tento zoznam nemusí obsahovať žiadne problematické adresy URL na vašich stránkach.

Original text
    Naposledy upravil vBET; 13-09-10 v 14:13. Dôvod: BBCode

Michał Podbielski (vBET zamestnancov)
    Dátum registrácie
    10. 2009

Som kontrolu tieto odkazy práve teraz. Pelas povedať, máte zablokovala prístup k irelevantné stránok robots.txt (tj členské stránky a tak ďalej?)? Ak tomu tak nie je nájdete tu: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

Dátum registrácie
    10. 2009

Všetky stránky z týchto odkazov sú rozdelené - v zápätí therea je veľa vidieť kódu JavaScript. A zdá sa, na každej strane si na forum. Prosím, povedzte si, čo potrebujete Asist sa tento problém - ak áno, uveďte podrobnosti hodín prístupu. Nie som si istý, môže to byť dôvod, prečo tejto správy Google, ale to môže byť spojené.
    Naposledy upravil vBET; 13-09-10 v 14:21.

Dátum registrácie
    10. 2009

OK - myslím, že to môže byť spojené, a to môže byť príčinou tohto problému. Vezmite prosím na vedomie, že všetky stránky tvoria tieto odkazy majú malé množstvo obsahu, tak väčšinou súčasťou textu je z tejto rozbité skriptu. To je dôvod, prečo Google vidí všetky tieto stránky sú veľmi podobné. Riešenie tohto problému by mala vyriešiť Google

Člen
    Dátum registrácie
    11. 2009

\u003cbr /\u003e Dobrý deň, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Ďakujeme vám za vašu kontrolu. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Poslal som vám správca Prístup cez PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Vďaka! \u003cbr /\u003e

Dátum registrácie
    10. 2009

Chystáte sa počas niekoľkých málo minút.

Dátum registrácie
    10. 2009

Práve som príslušné prístupové údaje, prišiel tam, a nie je tam žiadny problém. Je to proste preč - ja som nič kanalizácie ... V tejto chvíli nie som schopný reprodukovať problém. Zdá sa, že už neexistuje. Neviem, že niektoré zmeny v konfigurácii vykonal adminov.

Ak budete vidieť tento problém znovu, prosím napíšte tu. V tejto chvíli je považované za vyriešená.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •