Naposledy upravil vBET; 13-09-10 v 14:13. Dôvod: BBCode
Som kontrolu tieto odkazy práve teraz. Pelas povedať, máte zablokovala prístup k irelevantné stránok robots.txt (tj členské stránky a tak ďalej?)? Ak tomu tak nie je nájdete tu: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508
Všetky stránky z týchto odkazov sú rozdelené - v zápätí therea je veľa vidieť kódu JavaScript. A zdá sa, na každej strane si na forum. Prosím, povedzte si, čo potrebujete Asist sa tento problém - ak áno, uveďte podrobnosti hodín prístupu. Nie som si istý, môže to byť dôvod, prečo tejto správy Google, ale to môže byť spojené.
Naposledy upravil vBET; 13-09-10 v 14:21.
OK - myslím, že to môže byť spojené, a to môže byť príčinou tohto problému. Vezmite prosím na vedomie, že všetky stránky tvoria tieto odkazy majú malé množstvo obsahu, tak väčšinou súčasťou textu je z tejto rozbité skriptu. To je dôvod, prečo Google vidí všetky tieto stránky sú veľmi podobné. Riešenie tohto problému by mala vyriešiť Google![]()
\u003cbr /\u003e Dobrý deň, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Ďakujeme vám za vašu kontrolu. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Poslal som vám správca Prístup cez PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Vďaka! \u003cbr /\u003e
Chystáte sa počas niekoľkých málo minút.
Práve som príslušné prístupové údaje, prišiel tam, a nie je tam žiadny problém. Je to proste preč - ja som nič kanalizácie ... V tejto chvíli nie som schopný reprodukovať problém. Zdá sa, že už neexistuje. Neviem, že niektoré zmeny v konfigurácii vykonal adminov.
Ak budete vidieť tento problém znovu, prosím napíšte tu. V tejto chvíli je považované za vyriešená.