Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 13-09-10 στο 14:13. Λόγος: BBCode
Είμαι τον έλεγχο αυτών των δεσμών αυτή τη στιγμή. Pelase πείτε έχετε μπλοκάρει την πρόσβαση σε μη συναφείς ιστοσελίδες από το robots.txt (δηλαδή, σε σελίδες μέλος και ούτω καθεξής;); Αν δεν δείτε εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508
Όλες οι σελίδες από αυτούς τους δεσμούς σπάσει - στο υποσέλιδο Thereâ είναι πολύ ορατό κώδικα JavaScript. Και αυτό φαίνεται σε κάθε μεταφρασμένη σελίδα στο φόρουμ σας. Παρακαλείσθε να ενημερώσετε το χρειάζεστε ασίστ με το θέμα αυτό - εάν ναι παρακαλώ τα στοιχεία εισόδου PM. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να είναι ο λόγος αυτού του μηνύματος Google, αλλά μπορεί να σχετίζονται.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 13-09-10 στο 14:21.
OK - νομίζω ότι μπορεί να σχετίζονται μεταξύ τους και μπορεί να είναι ο λόγος αυτού του ζητήματος. Σημειώστε ότι όλες οι σελίδες να αποτελούν οι δεσμοί αυτοί έχουν μικρή ποσότητα του περιεχομένου, τόσο ως επί το πλείστον περιλαμβάνονται το κείμενο είναι από το σπασμένο script. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Google βλέπει όλες αυτές τις σελίδες ως πολύ παρόμοια. Η επίλυση του θα πρέπει να λύσει το ζήτημα της Google![]()
\u003cbr /\u003e Γεια σου, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Σας ευχαριστούμε για την επιταγή σας. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Σου έστειλα Διαχειριστή Πρόσβαση μέσω PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Ευχαριστώ! \u003cbr /\u003e
Πηγαίνοντας εκεί σε λίγα λεπτά.
Πήρα ακριβώς τα κατάλληλα στοιχεία πρόσβασης, ήρθε εκεί, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά πάει - Δεν έκανα τίποτα για την αποχέτευση ... Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει πια. Δεν ξέρω ότι κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις παραμέτρων έγινε από τους διαχειριστές.
Αν θα δείτε αυτό το θέμα και πάλι παρακαλώ γράψτε εδώ. Αυτή τη στιγμή θεωρείται λυθεί.