Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 7 gada 7

Thread: Google Bot kļūda

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    75

Default Google Bot kļūda

Text automatically translated from: German to: Latvian
    Translated text
    Hello,

Es saņemts šāds ziņojums no Google Webmaster Tools no Google:
    Googlebot ir radušās, kamēr indeksēšanu jūsu vietnes "http://www.2-wheel-planet.de/" problēmu.
    Googlebot ir atradusi jūsu vietnē ļoti lielu skaitu saites. Tas var liecināt par problēmu URL struktūru jūsu mājas lapā. Var būt nepieciešams Googlebot nevajadzīgi pārmeklēt vairākus dažādus URL, kas norāda uz identisku vai līdzīgu saturu, vai pārmeklēt jūsu vietnes daļām, kuras nav paredzēts piemērot sākumā. Tas Googlebot nevar indeksēt visu saturu jūsu mājas lapā vai patērē ievērojami vairāk joslas platums nekā vajadzīgs.
    Lai iegūtu papildinformāciju par šo jautājumu
    Šeit ir parauga URL sarakstu, kas varētu radīt problēmas. Ņemiet vērā, ka šis saraksts nav obligāti nekādas problēmas URL jūsu vietnē.

Original text
    Pēdējo reizi vBET; 13-09-10 pie 14:13. Reason: BBCode

Michał Podbielski (vBET Staff)
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es pārbaudīt šo saišu tiesības tagad. Pelase pateikt, vai jums ir bloķēta pieeja neatbilstošās lapās ar robots.txt (ti, lai biedrs lapām un tā tālāk?)? Ja nav, lūdzu, skatīt šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Visi no šīs saiknes lapas ir salauzta - pēc footer therea ir daudz redzams JavaScript kodu. Un šķiet, par katru tulkoto lapu jūsu forumā. Pastāstiet jums vajag asist ar šo jautājumu - ja jā, lūdzu, PM piekļuves datus. Es neesmu pārliecināts vai tā var būt iemesls šo Google ziņu, bet tas var būt saistīts.
    Pēdējo reizi vBET; 13-09-10 pie 14:21.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK - es domāju, ka tas var būt saistīts, un tas var būt iemesls šo jautājumu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka visas lapas veido šī saikne ir neliela saturu, tāpēc galvenokārt ir ietvertas teksts no šī bojāta skriptu. Šī iemesla dēļ Google redz visas tās lapas, kas ļoti līdzīgs. Atrisinot šo vajadzētu atrisināt Google jautājumu

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    75

\u003cbr /\u003e Hi, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Paldies par jūsu čeku. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Es jūs sūtīju Admin Access caur PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Paldies! \u003cbr /\u003e

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Going tur pāris minūšu laikā.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es tikko ieguva atbilstošu piekļuves informāciju, tur ieradās, un nav problēmu. Tā tikko izgājušas - I did nekas par kanalizācijas ... Tajā brīdī es neesmu spējīgs reproducēt jautājumu. Šķiet, ka tas vairs neeksistē. Es nezinu, ka dažas konfigurācijas izmaiņas izdarīja admins.

Ja jūs redzat šo jautājumu vēlreiz, lūdzu, rakstiet šeit. Tajā brīdī tas tiek uzskatīts atrisināta.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •