Pēdējo reizi vBET; 13-09-10 pie 14:13. Reason: BBCode
Es pārbaudīt šo saišu tiesības tagad. Pelase pateikt, vai jums ir bloķēta pieeja neatbilstošās lapās ar robots.txt (ti, lai biedrs lapām un tā tālāk?)? Ja nav, lūdzu, skatīt šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508
Visi no šīs saiknes lapas ir salauzta - pēc footer therea ir daudz redzams JavaScript kodu. Un šķiet, par katru tulkoto lapu jūsu forumā. Pastāstiet jums vajag asist ar šo jautājumu - ja jā, lūdzu, PM piekļuves datus. Es neesmu pārliecināts vai tā var būt iemesls šo Google ziņu, bet tas var būt saistīts.
Pēdējo reizi vBET; 13-09-10 pie 14:21.
OK - es domāju, ka tas var būt saistīts, un tas var būt iemesls šo jautājumu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka visas lapas veido šī saikne ir neliela saturu, tāpēc galvenokārt ir ietvertas teksts no šī bojāta skriptu. Šī iemesla dēļ Google redz visas tās lapas, kas ļoti līdzīgs. Atrisinot šo vajadzētu atrisināt Google jautājumu![]()
\u003cbr /\u003e Hi, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Paldies par jūsu čeku. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Es jūs sūtīju Admin Access caur PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Paldies! \u003cbr /\u003e
Going tur pāris minūšu laikā.
Es tikko ieguva atbilstošu piekļuves informāciju, tur ieradās, un nav problēmu. Tā tikko izgājušas - I did nekas par kanalizācijas ... Tajā brīdī es neesmu spējīgs reproducēt jautājumu. Šķiet, ka tas vairs neeksistē. Es nezinu, ka dažas konfigurācijas izmaiņas izdarīja admins.
Ja jūs redzat šo jautājumu vēlreiz, lūdzu, rakstiet šeit. Tajā brīdī tas tiek uzskatīts atrisināta.