חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 7 של 7

אשכול: Google שגיאה Bot

Default Google שגיאה Bot

Text automatically translated from: German to: Hebrew
    Translated text
    שלום,

קיבלתי את ההודעה הבאה מ-Google Webmaster Tools של Google:
    Googlebot נתקל בעת סריקת האתר "http://www.2-wheel-planet.de/" בעיה שלך.
    Googlebot מצא באתר שלך מספר גבוה מאוד של קישורים. זה עשוי להצביע על בעיה במבנה כתובת האתר שלך. במאי צריך Googlebot שלא לצורך זחילה מספר כתובות שונות המתייחסות תוכן זהה או דומה, או זחילה חלקים של האתר שלך, כי לא נועדו למעשה. Googlebot זה עשוי לא מדד התוכן של האתר שלך או לצרוך רוחב פס משמעותי יותר ממה שנחוץ.
    למידע נוסף בנושא זה
    הנה רשימה של כתובות מדגם זה יכול לגרום לבעיות. שים לב ברשימה זו לא בהכרח מכילות כתובות בעייתי באתר שלך.

Original text
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 13-09-10 ב 14:13. סיבה: BBCode

מיכאל Podbielski (vBET סגל)
    תאריך
    אוקטובר 2009

אני בודק את הקישורים עכשיו. Pelase לספר יש לך חסם את הגישה לדפים רלוונטיים על ידי robots.txt (כלומר לדפים חבר וכן הלאה?)? אם לא, עיין כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

תאריך
    אוקטובר 2009

כל הדפים מקישורים אלה שבור - אל therea התחתונה היא הרבה קוד JavaScript גלוי. וזה מופיע על כל דף מתורגם על הפורום. בבקשה תגיד אתה צריך asist עם בעיה זו - אם כן אנא גישה פרטים PM. אני לא בטוח שזה יכול להיות הסיבה של ההודעה של גוגל, אבל זה יכול להיות קשור.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 13-09-10 ב 14:21.

תאריך
    אוקטובר 2009

בסדר - אני חושב שזה יכול להיות קשור וזה יכול להיות הסיבה לבעיה זו. שים לב כי כל הדפים בצורת קישורים אלה יש כמות קטנה של תוכן, ולכן כללו בעיקר טקסט הוא מהתסריט הזה שבור. לכן גוגל רואה את כל הדפים האלה כמו דומה מאוד. פתרון זה אמור לפתור את סוגיית Google

\u003cbr /\u003e היי, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e תודה על המחאה שלך. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e שלחתי לך גישה Admin דרך PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e תודה! \u003cbr /\u003e

תאריך
    אוקטובר 2009

הולך שם כמה דקות.

תאריך
    אוקטובר 2009

אני רק צריך פרטים הגישה המתאימה, הגיעו לשם, ואין שום בעיה. זה פשוט נעלם - לא עשיתי שום דבר על הביוב ... ברגע זה אני לא מסוגל לשחזר את הבעיה. נראה כי זה כבר לא קיים. אני לא יודע כמה כי שינויי תצורה נעשה על ידי מנהלים.

אם תראה את הנושא שוב בבקשה לכתוב כאן. ברגע זה היא נחשבת לפתרון.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •