Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Preložiť
No, príde znovu prosím pomôžte.... Bolo viac ako mesiac pretože kúpil BB a dodnes nemohol urobiť to fungovalo, som klábosil s Marcin súkromné správy zlé nemohol vyriešiť a spýtal sa ma znova, že by som otvoriť vlákno tu. Marcin hovorí on vyčerpala svoj limit Microsoft API, ale to nie je pravda, pretože keď idem moje konto Microsoft je tam stále mám 2.000 preložiť, tj nikdy použiť. Potrebujem pomoc, pretože moje forum len premieta do anglicky a rusky.
Marcin Kalak
09-06-15, 09:27
Prosím vložte výsledok testu Microsoft Translator API: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729
test_microsoftbyazure.php
Starting test for Microsft Translation API by Azure
Test result: "ArgumentException: No bearer information found in the token : ID=5641.V2_Json.Translate.11735732"
Test error:
Connection time (ms): 89.697021484375
test_apertium.php
Starting translation test for Apertium
Test result: {"responseData":{"translatedText":null},"responseDetails":"Unexpected Error: null","responseStatus":500}
Test error:
Connection time (ms): 17197.694091797
test_detectlanguage.php
Starting detection test for DetectLanguage API
Test result: {"data":{"detections":[{"language":"pl","isReliable":true,"confidence":24.09}]}}
Test error:
Connection time (ms): 375.67211914062
test_yandex.php
Starting translation test for Yandex
Test result: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Translation code="200" lang="en-de"><text>Sein oder nicht sein?</text><text>Das ist die Frage.</text></Translation>
Test error:
Connection time (ms): 343.7978515625
Marcin Kalak
10-06-15, 09:05
Microsoft je výsledok testu vyplýva, nesprávny kľúč. Skontrolujte kľúč pre Microsoft API. Pozri: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/3656-how-get-microsoft-api-key.html#post13830 a http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/3291-solution-no-translations-using-azure-translations.html#post12966.
Výsledok Apertium hovorí, že služba bola dočasne nedostupná. Apertium servery často padajú aj. Skúste si urobiť test neskôr.
Výsledok DetectLanguage a Yandex hovorí, že je všetko v poriadku.
Áno, som uvedenie moje kľúčové aplikácie, ktorá je "klient tajný" aj tak, test Azure dáva rovnakú chybu.
Marcin Kalak
10-06-15, 16:27
Odporúčam, že posielanie takýchto fotografií na PM.
Musíte napísať obsah Klient ID pole v AdminCP->vBET->vBET Preklad Služieb->Microsoft ZADARMO/Komerčné Preklady API kľúča Azure a napísať obsah Klienta Tajnej oblasti v AdminCP->vBET->vBET Preklad Služieb->Microsoft ZADARMO/Komerčné Preklady API tajné Azure.
Uistite sa, že obsah Klient ID je rovnaký ako obsah Microsoft ZADARMO/Komerčné Preklady API kľúča Azure a obsah Klienta Tajomstvo je rovnaký ako obsah Microsoft ZADARMO/Komerčné Preklady API tajné Azure.
Marcin Kalak
12-06-15, 08:36
Žiadna reakcia - za problém je preč. Ak nie, prosím napíšte sem.
Problém vyriešený. ďakujem!
Marcin Kalak
13-06-15, 09:03
Som rád, že som mohol pomôcť vám.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):