Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Nie tłumaczyć
Dobrze, daj jeszcze raz błagam pomocy.... To było ponad miesiąc ponieważ kupiłem vBET i do dzisiaj nie mogłem sprawiają, że praca, I rozmawialiśmy z Marcin przez prywatne wiadomości złe nie mógł rozwiązać i zapytał mnie, znowu, że otwieram wątek tutaj. Marcin mówi on wyczerpała swój limit Microsoft API, ale to nie prawda, bo jeśli pójdę moje konto Microsoft jest tam że mam jeszcze 2000 tłumaczenie, czyli nigdy nawet używać. Potrzebuję pomocy, bo moje forum tylko przekłada się na angielski i rosyjski.
Marcin Kalak
09-06-15, 09:27
Proszę wklej wynik testu API Microsoft Tłumacz: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729
test_microsoftbyazure.php
Starting test for Microsft Translation API by Azure
Test result: "ArgumentException: No bearer information found in the token : ID=5641.V2_Json.Translate.11735732"
Test error:
Connection time (ms): 89.697021484375
test_apertium.php
Starting translation test for Apertium
Test result: {"responseData":{"translatedText":null},"responseDetails":"Unexpected Error: null","responseStatus":500}
Test error:
Connection time (ms): 17197.694091797
test_detectlanguage.php
Starting detection test for DetectLanguage API
Test result: {"data":{"detections":[{"language":"pl","isReliable":true,"confidence":24.09}]}}
Test error:
Connection time (ms): 375.67211914062
test_yandex.php
Starting translation test for Yandex
Test result: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Translation code="200" lang="en-de"><text>Sein oder nicht sein?</text><text>Das ist die Frage.</text></Translation>
Test error:
Connection time (ms): 343.7978515625
Marcin Kalak
10-06-15, 09:05
Wynik badania firmy Microsoft sugeruje niepoprawny klucz. Sprawdź, czy klucz API firmy Microsoft. Zobacz: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/3656-how-get-microsoft-api-key.html#post13830 i http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/3291-solution-no-translations-using-azure-translations.html#post12966.
Wynikiem Apertium mówi, że usługa była tymczasowo niedostępna. Apertium serwery często padają. Spróbuj zrobić test później.
Wynik DetectLanguage i Yandex mówi, że wszystko było dobrze.
Tak, ja jestem kładzenie mój klucz aplikacji, która jest "tajny klient" nawet tak, test Azure daje ten sam błąd.
Marcin Kalak
10-06-15, 16:27
Polecam, wysłanie takich zdjęć na PM.
Musisz wgrac zawartość pola ID klienta w AdminCP -> vBET - > vBET tłumacz dostawców -> klucz Microsoft komercyjny wolne tłumaczenie API przez Azure i napisać klient tajemnica pola w AdminCP -> vBET -> vBET tłumacz dostawców -> Microsoft komercyjny wolne tłumaczenie API tajne przez Azure.
Zrobić pewny, że treści z ID klienta jest taka sama, jak Microsoft komercyjny wolne tłumaczenie API Key przez Azure oraz zawartość klient tajemnica jest taka sama, jak treść tajemnicy Microsoft komercyjny wolne tłumaczenie API przez Azure.
Marcin Kalak
12-06-15, 08:36
Brak odpowiedzi - uznała problem zniknął. Jeśli nie proszę pisać tutaj.
Problema solucionado. Obrigado!
Marcin Kalak
13-06-15, 09:03
Cieszę się, że mogłem pomóc.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):