PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Niektoré profil URL (non-anglická verzia) vedú k profilu správcu

avinashiitd
09-08-11, 15:30
Aj stál tento mimoriadne vydanie niektorých profil URL (non-anglické), vedúce k profilu správcu na moje forum

Mám phpBB 4.1.5 s vbet 4,3 nainštalovaný spolu s vBSEO 3.6. Nie som si istý, prečo som to dostať.

Tiež chcem, aby pole registračnú stránku vyplňuje v angličtine, alebo aspoň užívateľské meno whould byť iba anglicky, aby sa zabránilo tieto otázky. Nejaké nápady ako to urobiť?

vBET
09-08-11, 17:29
Uveďte prosím presnú adresu URL profilu, kde existuje problém.

Nechápem, čo presne chcete robiť s registračnú stránku. Je plná užívateľovi sa automaticky ...

avinashiitd
09-08-11, 17:59
No, dostal som odpoveď ABT registračnej stránke v nápovede vBulletin. Nič nejde hneď. Chcel som užívateľských mien sa tvoria iba anglické znaky AZ a číslice 0-9. Máte teraz.

S tým tiež môj ďalší problém je vyriešený. Aj tak vďaka.

vBET
09-08-11, 18:21
Veľká:) Užite si vBET!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1