PDA

View Full Version: Rezolvate Unele adrese URL Profil (non-engleză), duce la profilul de Admin

avinashiitd
09-08-11, 15:30
M-am confruntat de această problemă ciudat Unele adrese URL Profil (non-engleză), ducând la profilul Admin pe forumul meu

Am Vbulletin 4.1.5 cu vBET 4.3 instalat, împreună cu VBSEO 3.6. Nu sunt sigur de ce Primesc acest lucru.

De asemenea, vreau domeniile Anul pagina care urmează să fie completat în limba engleză sau cel puţin numele de utilizator să fie whould doar în limba engleză, pentru a evita astfel de probleme. Orice idei despre cum să faci asta?

vBET
09-08-11, 17:29
Vă rugăm să URL-ul exact al paginii profil în cazul în care problema există.

Eu nu înţeleg exact ceea ce doriţi să faceţi cu pagina de înregistrare. Acesta este completat de către utilizatori, nu în mod automat ...

avinashiitd
09-08-11, 17:59
Ei bine, am primit răspunsul de achizitie de pe pagina de înregistrare în interiorul ajutor vbulletin. Nu este o afacere mare acum. Am vrut să fie nume de utilizator format din doar în limba engleză caractere AZ şi numerele 0-9. Am asta acum.

Cu aceasta, problema mea şi alte este rezolvată. Multumesc oricum.

vBET
09-08-11, 18:21
Mare:) Bucuraţi-vă de vBET!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1