PDA

View Full Version: Решени Някои профил на URL адреси (не-английски) да доведе до профила на Admin

avinashiitd
09-08-11, 15:30
Се сблъсках с този странен проблем на някои профил на URL адреси (не-английски), което води до профила на Admin на моя форум

Имам Еврофутбол 4.1.5 с vbet 4.3 инсталирани заедно с VBSEO 3.6. Аз не съм сигурен защо аз съм се това.

Също така, искам полета на страницата за регистрация, които да бъдат попълнени на английски или поне потребителско име whould е само на английски език, за да се избегнат подобни проблеми. Всякакви идеи за това как се прави това?

vBET
09-08-11, 17:29
Моля, дайте точния URL на страницата на профила, където съществува този въпрос.

Аз не разбирам какво точно искате да правите с регистрация страница. Той е изпълнен от страна на потребителите, а не автоматично ...

avinashiitd
09-08-11, 17:59
Ами, аз имам отговор ABT страницата за регистрация вътре Еврофутбол помощ. Не е голяма работа сега. Исках, потребителски имена, за да се състоят от само английски букви от А до Я и цифрите 0-9. , Че сега.

С това, другите ми проблем е решен. Благодаря все пак.

vBET
09-08-11, 18:21
Велики:) Насладете се vBET!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1