Zobraziť plnú verziu: problém s navigačnej lišty, najvyššie umiestnenie a vBstyle
mickknutson
11-07-11, 17:52
Nemôžem nahrať fotky môj problém, pretože imidž limity na serveri sú super malé. tak to stále nedarí.
Ale keď vyberiem navigačnej lišty-TOP na mojom vBstyle, bar s užívateľským menom, nastavenia atď .. chýba. To sa nestane na predvolený štýl VB. Neviete, ako vypátrať, čo je problém, ale chcel som, aby tento nad navigačnej lišty, takže je lepšie vidieť.
Vyzerá to, že máte nejaký problém vo vašom štýle. Ak je predvolená hodnota je v poriadku, znamená to, že vBET je v poriadku.
Vezmite prosím na vedomie, že ak sa rozhodnete navigačnej lišty-TOP vBET potom pridá vlajky pomocou pluginu s názvom Pridajte vlajky a táto časť kódu:
} else if ('nt' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_flagsplace']) {
vB_Template::preRegister('navbar', array('vbenterprisetranslatorflags' => $vbenterprisetranslatorflags));
$vbulletin->templatecache['navbar'] = substr_replace($vbulletin->templatecache['navbar'], ' $vbenterprisetranslatorflags .', 17,1);
} else if ...
Predpokladá sa, že obsah $ vBulletin-> templatecache ['navigačnej lišty'] začína '$ final_rendered ='.
Potrebujete viac pomoci tu?
mickknutson
11-07-11, 18:57
Pozriem sa, čo o tom hovorí vBstyles.
Žiadny problém - ak budete potrebovať ďalšiu pomoc stačí napísať:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):