PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Config problém po inštalácii ...

legendofmir
13-11-10, 21:20
Aj inštalované vBet 4.0.0 na mojom fóre a v jazyku EN, fungovať dobre, ale vo všetkých ostatných jazykových hovoria mi:

Fatal error: Call to undefined function curl_init () v .... \\ forum \\ obsahuje \\ vbenterprisetranslator_functions.php on line 647

Myslím, že sa musí nastaviť tento produkt somewere, ale nechápal som, čo mám robiť, čítať to v readme.html z do_not_upload:

Niektoré kroky sú označené ako (len pre utf-8 charactersets) alebo ako (Povinné pre ne utf-8 charactersets) - to znamená, že budete sa tento postup podľa vás forum CharacterSet (ako sa pozrieť do fóra CharacterSet).

(Povinné) Set "Meta Description" - a to aj prípade, že používate nejaký mod, ktorý mení meta popis závity, nastavte nejakú hodnotu tu - RSS inak sa dá rozbiť.
(Povinné) Set "Presadiť Canonical URL", aby "prísny" - inak vBuletinTM môže poškodiť niektoré postavy s viac ako 1 byte (tj od japonského).
(Požaduje pre ne utf-8 charactersets) Set "Počet znakov pred Balenie text" 0 "- inak vBuletinTM môže poškodiť niektoré postavy s viac ako 1 byte (tj od japonského).
(Požaduje pre ne utf-8 charactersets) Clear "prázdny znak Stripper" hodnotu - inak vBuletinTM môže poškodiť niektoré japonské znaky (tieto označenia sú súčasťou japonských znakov)

Tam, kde toto nastaviť ... viac ľahko pomoci je pre túto co v mojom LanguageManager dont objavia:

Meta Popis

iba v angličtine a editovať / Translate ....

Musí pridať všetky jazykové tam, ručne?

Čo robiť, do práce a pre ostatné jazyk, rovnako ako gréckej, rumunskej, ... viac?

V 647 rade sú to v vbenterprisetranslator_functions.php:

$connection = curl_init();

PS: No vBSEO nainštalovaný, jediné fórum a málo produktov ... so svojimi hostiteľmi (venovať)

vBET
14-11-10, 05:56
Uveďte, prosím, na našom fóre URL - chcem vidieť toto správanie.

legendofmir
14-11-10, 18:52
Coz priamy odkaz nemôžem napísať tu, co Nemám dostatok závitov, budem písať takhle

forum. (myname). ro

Pri pokuse o zmenu vo všetkých ostatných jazykov ... uvidíte chybu. Pre návrat do východzieho jazyka (en), používanie domáceho a zmeniť jazyk.

Vďaka.

kamilkurczak
15-11-10, 09:02
Dobrý deň,
Nemôžem reprodukovať tento problém na svojej skúšobnej forum. Ak vložíte tu fórum adresu URL a odkaz na túto otázku (napíšte, ako sa reprodukovať), ktorý stanovuje, že som pre vás.

legendofmir
15-11-10, 10:05
I dont pochopiť, čo hovoríte, tak ako tak ... ako hovorím, môj blog je link

http:// forum. legendofmir. ro
Nemôžem napísať tu priama väzba co i dont dostatok vlákna tu, ale myslím, že chápete to ... link je tento, ale bez medzier:)

Bežne v anglickej fungovať dobre, ale ak chcete zmeniť iným jazykom
a objaví sa táto chyba ...

Fatal error: Call to undefined function curl_init() in ....\forum\includes\vbenterprisetranslator_functions.php on line 647

PS: I vyradený AdminCP / Option všetky produkty (hacks), ale chyba je rovnaká.
Toto sa objaví, ak ste na môj blog, a ak zmeníte na iných jazykov.

Spojenie je veľmi jednoduché.

================================================== ========================

Upravené dnes 17.11.2010

OK, pretože tento mod dont práce pre mňa, som sa rozhodol zakázať túto hack, pretože nie je dobrá voľba, pre mňa ... tak link
pre moje fórum sú k dispozícii bez Language Translator ... tak si to skúsiť urobiť niečo s vaším produktom.

Užite si pre ur život,

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1