PDA

مشاهده نسخه کامل : حل مشکل پیکربندی پس از نصب...

legendofmir
13-11-10, 21:20
فعال تصدی 4.0.0 نصب شده در فروم من و در زبان EN ، کار فقط خوب است ، اما در تمام زبان دیگران می گویند به من :

کشنده خطا : فراخوان به تعریف نشده تابع curl_init ()..... \\ انجمن \\ شامل \\ vbenterprisetranslator_functions.php در خط 647

من فکر می کنم باید برای راه اندازی این somewere محصول ، اما نمی فهمیدم چه باید بکنید ، خواندن این در readme.html از do_not_upload :

برخی از مراحل به عنوان (UTF - 8 charactersets) و یا به عنوان (مورد نیاز برای UTF - 8 charactersets) مشخص شده اند -- به این معنی است که شما این مراحل را با توجه به مال شما انجمن characterset (چگونه برای بررسی characterset انجمن من).

(ضروری) "متا" -- حتی اگر شما استفاده از برخی از این وزارت دفاع که تغییر توضیحات متا برای تاپیک ، لطفا مجموعه برخی از ارزش -- در غیر این صورت RSS می تواند شکسته شود.
(ضروری) تنظیم اجرای URL کانونیکال "به" اکید "-- در غیر این صورت vBuletinTM می تواند برخی از شخصیت های مصرف بیش از 1 بایت (یعنی از ژاپنی) شکستن.
(مورد نیاز برای NOT UTF - 8 charactersets) "تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن" به '0' -- در غیر این صورت vBuletinTM می توانید برخی از شخصیت های مصرف بیش از 1 بایت (یعنی از ژاپنی) شکستن.
(مورد نیاز برای UTF - 8 NOT charactersets) پاک کردن "کاراکتر خالی استریپر" مقدار -- در غیر این صورت vBuletinTM می تواند برخی از علائم ژاپنی (این علائم بخشی از نشانه های ژاپنی) شکستن

از کجا به مجموعه این آسان تر کمک برای این نمیتوانید در LanguageManager من نمی ظاهر می شود عبارتند از :

توضیحات متا

تنها به زبان انگلیسی و ویرایش / ترجمه....

اضافه کردن زبان در آن وجود دارد ، manualy؟

چه باید بکنید ، به کار و برای زبان دیگران ، مانند یونانی ، رومانیایی ، بیشتر...؟

در 647 خط در vbenterprisetranslator_functions.php :

$connection = curl_init();

PS : بدون نصب شده باشد ، انجمن و محصولات چند... با میزبان من (وقف)

vBET
14-11-10, 05:56
لطفا آدرس فروم ما -- من می خواهم برای دیدن این رفتار.

legendofmir
14-11-10, 18:52
نمیتوانید لینک مستقیم من نمی تونم نوشتن در اینجا نمیتوانید تاپیک های enought ، من می خواهم این نوشتن

انجمن (myname) RO

هنگامی که شما سعی می کنید که در همه زبان دیگران را تغییر دهید... شما خواهد شد خطا را ببینید. برای بازگشت به زبان پیش فرض (FA) استفاده در منزل و زبان را تغییر دهید.

با تشکر.

kamilkurczak
15-11-10, 09:02
میهمان گرامی ،
من نمی توانم این موضوع را در فروم تست من بسازند. اگر شما چسباندن آدرس انجمن خود را و لینک به این موضوع (نوشتن چگونه به آن را تکثیر) آن را برای شما تعمیر.

legendofmir
15-11-10, 10:05
من اصلا درک آنچه شما می گویید ، به هر حال... من می گویم لینک انجمن من

انجمن http:// باشد. legendofmir. RO
من نمی تونم اینجا نوشتن نمیتوانید لینک مستقیم نمی موضوعات enought در این جا ، اما من فکر می کنم این را درک کنید... لینک این یکی اما بدون فاصله)

برای اینکار معمولا به زبان انگلیسی کار می کنند تنها خوب است ، اما اگر شما می خواهید برای تغییر زبان دیگران
و این خطا ظاهر می شود...

Fatal error: Call to undefined function curl_init() in ....\forum\includes\vbenterprisetranslator_functions.php on line 647

PS : من توسط AdminCP / گزینه غیر فعال کردن تمام محصولات (انجمن) ، اما خطا همان.
این به نظر می رسد اگر شما در فروم من هستند ، و اگر شما بر روی زبان دیگران را تغییر دهید.

لینک بسیار ساده است.

================================================== ========================

ویرایش امروز 2010/11/17

OK چرا که این وزارت دفاع اصلا برای من کار می کنند ، تصمیم گرفتم برای غیر فعال کردن این هک ، به دلیل یک گزینه خوب نیست ، برای من... لینک
انجمن بدون ترجمه زبان در دسترس هستند... به هر حال شما سعی می کنید چیزی را با محصول خود را.

لذت ببرید برای زندگی UR ،

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations