PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Config probléma után fali ...

legendofmir
13-11-10, 21:20
Én instaled vBET 4.0.0 én fórumon, és a nyelv angol, remekül működnek, de minden más nyelven mondják nekem:

Végzetes hiba: Call to undefined function curl_init ()-ben .... \\ fórumon \\ is \\ vbenterprisetranslator_functions.php on line 647

Azt hiszem, meg kell beállítani ezt a terméket somewere, de én nem értettem, mit tegyen, olvassa ezt a readme.html a do_not_upload:

Néhány lépésre van jelölve (CSAK utf-8 charactersets) vagy (Szükséges a nem utf-8 charactersets) - ez azt jelenti, hogy tette ezt a lépést szerint tiéd fórum CharacterSet (hogyan ellenőrizheti saját fórum CharacterSet).

(Kötelező) Állítsa be a "Meta leírás" - még akkor is, ha használja valami mod ami megváltoztatja meta leírás szálak, állítsa valamilyen érték van - egyébként RSS lehet hibás.
(Kötelező) Állítsa be a "Végre kell hajtani a Canonical URL", hogy "szigorú" - egyébként vBuletinTM tönkreteheti egy karaktert vesz több, mint 1 byte (azaz japán).
(Szükséges a nem utf-8 charactersets) Állítsa be a "karakterek számát előtt Wrapping szöveg" 0 "- egyébként vBuletinTM tönkreteheti egy karaktert vesz több, mint 1 byte (azaz japán).
(Szükséges a nem utf-8 charactersets) Clear "Üres Karakter Stripper" érték - egyébként vBuletinTM tönkreteheti egyes japán jeleket (ezeket a jeleket részét képezik a japán jelek)

Hol meg ezt ... könnyebb segítség erre a Coz az én LanguageManager ne jelenik meg:

Meta Description

csak angol és EDIT / Translate ....

Meg kell adni az összes nyelv van, manualy?

Mit kell tenni, hogy a munka és a többi nyelv, mint a görög, román, ... több?

A 647 vonalon ezt vbenterprisetranslator_functions.php:

$connection = curl_init();

PS: Nem vBSEO instaled, egyetlen fórum, és néhány termék ... az én host (szenteli)

vBET
14-11-10, 05:56
Kérjük, adja meg fórumunkat URL - Látni akarom ezt a viselkedést.

legendofmir
14-11-10, 18:52
Coz a közvetlen kapcsolat én vidám írja ide, Coz I dont volna enought téma, írok, mint ez

fórum. (myname fájlba lesz elmentve). ro

Ha megpróbál változtatni az összes többi nyelven ... látni fogja a hibát. Ha vissza kíván térni az alapértelmezett nyelv (en) használata HOME, és a nyelvet.

Köszönöm.

kamilkurczak
15-11-10, 09:02
Helló,
Nem tudom reprodukálni ezt a kérdést én teszt fórum. Ha be van forum url és a link erre a kérdésre (írni, hogyan kell ismételnie) fogom javítani az Ön számára.

legendofmir
15-11-10, 10:05
I dont megérteni, mit mondasz, úgyis ... hogyan mondom én fórumot Link

http:// fórum. legendofmir. ro
Én vidám írja ide közvetlen kapcsolat Coz én dont enought téma itt, de azt hiszem, érti ezt ... a kapcsolatot az ez, de szóközök nélkül:)

Alapállapotban angolul remekül működnek, de ha meg akarja változtatni mások nyelvét
és megjelenik ez a hiba ...

Fatal error: Call to undefined function curl_init() in ....\forum\includes\vbenterprisetranslator_functions.php on line 647

PS: Én letiltani a AdminCP / Option összes termék (Hacks), de a hiba ugyanaz.
Ez jelenik meg, ha az én fórumon, és ha változtatni mások nyelvét.

A kapcsolat nagyon egyszerű.

================================================== ========================

Szerkesztette ma 2010/11/17

OK, mert ez a mod ne nekem dolgozol, én úgy dönt, hogy letiltja a hack, mert az nem jó megoldás, nekem ... így a kapcsolat
az én fórum nélkül elérhető nyelvi fordító ... amúgy nem próbálja meg, hogy valamit a terméket.

Élvezze az életet ur,

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1