View Full Version: Rezolvate Mail-uri Google pentru mine
bhanuprasad1981
24-04-10, 20:37
Googlebot a întâmpinat probleme în timp ce accesarea cu crawlere a site-ului Pdaapps (http://www.pdaapps.org/).
Googlebot a întâmpinat număr extrem de mare de link-uri pe site-ul dvs.. Acest lucru poate indica o problemă cu structura URL-ul site-ului dumneavoastra. Googlebot poate fi accesarea cu crawlere în mod inutil un număr mare de URL-uri distincte care indică un conţinut identic sau similar, sau părţi accesarea cu crawlere a site-ului dvs. care nu sunt destinate să fie accesate cu crawlere de către Googlebot. Ca rezultat Googlebot ar putea consuma lăţime de bandă mult mai mult decât este necesar, sau ar putea fi incapabil să indexeze complet întregul conţinut de pe site-ul dvs..
Mai multe informaţii despre această problemă: -
Googlebot a întâlnit un număr extrem de mare de adrese URL pe site-ul dvs. - Webmaster Tools Ajutor (http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=76401)
Iată o listă de adrese URL eşantion cu potenţiale probleme. Cu toate acestea, această listă ar putea să nu includă toate adresele URL problematice pe site-ul dvs..
nu am nevoie să vă faceţi griji despre nimic?
Vă rugăm să:
1. Bloc conţinut irelevant de robots.txt (a se vedea aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html)
2. Check-in link-uri pentru webmasteri inaccesibil instrumente. Şi noi, dacã acesta este un fel legate de vBET.
3. Dacă găsiţi pe forum unele "curbat", link-uri în cazul în care veţi vedea mai multe coduri limbă în aceeaşi legătură într - o nota de la noi.
PS.
Ai putea crede, de asemenea, despre eliminarea unele link-uri de ieşire (cum ar fi la Norton, McAfee), de asemenea, aveţi 5 bannere anunţuri pe pagina ta principală (NOTĂ: acest lucru va nu va cârma în această problemă, dar definitiv va fi mai bine pentru SEO).
bhanuprasad1981
25-04-10, 07:08
ok aici este ceea ce am făcut: -
1. deja făcut
2. Instrumentele pentru webmasteri spun doar 8 link-uri de neatins
3. nu ar putea înţelege
De asemenea, am eliminat anunţurile în exces acum doar două anunţuri banner, îndepărtat şi Norton McAfee link-uri
orice sugestii mai mult?
Aproximativ 3. Dacă găsiţi undeva nostru la data de link-uri pe forum pentru dvs. cum ar fi / en / AF / PL ... - Vă rugăm să reţineţi-l la noi. L-am scrie doar în cazul în care, pentru că vBET nu ar trebui să producă astfel de legături (aceasta a fost corectată mult timp, mult timp în urmă).
Pagini similare cu cea mai mare parte provine din calendar şi pagini de membru. Ai blocat chiar acum de robots.txt - cred că ar trebui să fie suficient. Nr informatii de la mai multe la acest moment - ca nu cumva a verifica Google nu va fi fericit;)
bhanuprasad1981
28-04-10, 08:30
noooo URL-urile indexate în jos de la 80k la 14k +, ceea ce se întâmplă pe Sunt îngrijorat: (traficul este prea jos: (
noooo URL-urile indexate în jos de la 80k la 14k +, ceea ce se întâmplă pe Sunt îngrijorat: (traficul este prea jos: (
Sunteţi blocat pagini de robot.txt - totul este în regulă aşa. Pagini blocate sunt eliminate din index. Şi traficul jos este doar traficul care a fost produs de roboti pe paginile care sunt blocate acum:) Deci, totul este ca si cum ar trebui să fie. Roboţi nu se tarasca pe paginile relevante nu (mai puţin trafic false - performanţă mai bună a server:)) nu şi paginile relevante sunt eliminate din indexul (dublarea continut mai putin, mai mult continut real în index, o mai bună SEO, şi vă permite să sperăm în cele din urmă PageRank vor fi îmbunătăţite: )).
Se pare bine pentru mine:)
bhanuprasad1981
29-04-10, 05:44
robots.txt a fost locul în ultimele 3 luni, astfel încât nu poate fi problema: (URL-uri a scăzut autentic.
robots.txt a fost locul în ultimele 3 luni, astfel încât nu poate fi problema: (URL-uri a scăzut autentic.
Ne pare rau - am înţeles unul dintre răspunsurile noastre anterioare - M-am gândit că aţi schimbat doar robots.txt - care ar fi cauza schimbărilor de trafic. Eşti sigur că nu aţi făcut recent schimbări în robots.txt - vă rugăm să verificaţi modificarea data de fişier.
Se pare încă cauza de pagini cale de dispariţie din indexurile. Ezitati sa reţineţi că Google nu se schimbă indexurile sale immediatelly. Şi perioada de 2-3 luni pentru reacţie la schimbări site-ului sunt standard.
Eşti capabil de a determina care pagini sunt dispar de la index - aşa cum am aştepta acestea sunt paginilor blocate de robots.txt si poti fi calm. Deci, vă rugăm să determine ceea ce este cale de dispariţie - poate doar se întâmplă ceea ce aţi cerut prin blocarea paginilor în robots.txt.
badawidollah
21-05-10, 12:44
am primit această problemă prea ..
aceeasi problema am avut
meu de indicele scăzut de la 134,000 la 128,000
şi a primit e-mail de la Google ca a ta
generator de sitemap mea nu rulează această vBET
am primit această problemă prea ..
aceeasi problema am avut
meu de indicele scăzut de la 134,000 la 128,000
şi a primit e-mail de la Google ca a ta
generator de sitemap mea nu rulează această vBET
Ai instrucţiuni urmata prezentate în acest fir? Vă rugăm să reţineţi că Google va vedea de cele mai multe pagini nerelevante ca si continut duplicarea (de exemplu pagini membru, callendar, etc.). Asta de ce este menghină să-l blocheze înainte de Google va lua în considerare în felul acesta. Vă rugăm să folosiţi robots.txt pentru a bloca conţinutul irelevante şi să reţineţi că numărul de pagini indexate vor jos, pentru că paginile blocat va fi eliminat din index ceea ce este de aşteptat şi de bine.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):