View Full Version: Mods, care ar trebui să fie susţinută de vBET?
Cel mai bun răspuns este - toate posibile;)
Desigur, multe mods nu are nevoie de nici o integrare. Dar fiecare mod care va permite să scrie unele tipuri de mesaje, sau va utiliza titluri posta vor avea nevoie de integrare.
Mods care crezi că ar trebui să integreze mai întâi?
Dă-ne o sugestie şi pe forum pentru dvs. va fi complet integrat cu vBET mult mai repede! :)
Cred că:
- VBadvanced.
- VbMediaWiki.
- IbProArcade (utilizat în mai multe forumuri).
Konstantin
21-02-10, 01:26
Cyb - Avansat Forum Statistici
[AJAX] Live Search
- IbProArcade (utilizat în mai multe forumuri).
Acesta nu are nevoie de integrare - este tradus de vBET. Integrarea poate fi necesară numai de catre moderatori, care:
- Creează noi modalităţi de a adăuga mesaje ghidul (pentru a sprijini de detectare a limbii)
- Prezinta titluri mesaj (pentru a parsa BBCode langtitile)
- Mesajele prezinta adăugată după pagina este generat (prin AJAX - pentru a traduce rezultatele AJAX)
badawidollah
10-04-10, 05:06
Totul despre optimizarea: D
ca vb optimiza lite
Totul despre optimizarea: D
ca vb optimiza lite
Are nevoie de sprijin într-adevăr orice vBET? ... Vă rugăm să-l folosească doar şi check. Aşa cum am scris mai mods doar de lucru cu vBET şi nu au nevoie de nici o integrare. Adică pe acest forum vom folosi vB Optimizarea pentru optimizare fără nici un efort suplimentar pentru integrare.
Vă rugăm să verificaţi mai întâi doar nu funcţionează:)
Serios deja ce sa întâmplat în ceea ce priveşte integrarea? (VSA - chatbox)
Serios deja ce sa întâmplat în ceea ce priveşte integrarea? (VSA - chatbox)
De fapt nu am nici un început de integrare chatboxes. Vă rugăm să reţineţi că suntem în timpul de recrutare noi angajaţi, atât de curând vBET vor avea mai multa putere:) Still - nu ne-am programat încă chatboxes de integrare, dar vedem o importanţă.
vbseo, Google Maps.
Eu nu pot obţine hărţile Google pentru a traduce auto
vbseo, Google Maps.
Eu nu pot obţine hărţile Google pentru a traduce auto
Chioşc sunt deja acceptate:) Dacă aveţi cauză în oricare dintre aceste vă rugăm să creaţi un subiect nou in rezolvari de probleme - acest thread este de aproximativ propoziţii nou integrare:)
Eu sunt un altul care este de acord cu Konstantin
ar fi mare plus. Acesta nu ar trebui să fie prea greu pentru a converti peste.
La fel se pare ca "Ultimul Mesaj" link-uri (pe pagina home) să rămână în limba engleză atunci când trec la alte limbi.
Am de gând să instalaţi plugin-ul Mulţumiri prea curând. Nu au încercat să vadă dacă încă compatibile.
Ambele sunt plugin-uri foarte populare.
Gaming Perfection
03-10-10, 01:34
Eu sunt un altul care este de acord cu Konstantin
ar fi mare plus. Acesta nu ar trebui să fie prea greu pentru a converti peste.
1 la prezenta. Legătură într-mod pe vb.org (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=235841).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):