PDA

View Full Version: Milline Modifikatsioonid tuleks toetada vBET?

vBET
10-11-09, 05:30
Parim lahendus on - kõik võimalik;)

Muidugi palju Modifikatsioonid ei vaja integratsiooni. Aga iga mod, mis võimaldab kirjutada teatud liiki sõnumid või kasutab post pealkirjad vajan integratsiooni.

Mis Modifikatsioonid sa arvad peaksime integreerima esimesena?

Anna meile vihje ja oma foorum on täielikult integreeritud vBET palju kiiremini! :)

RootShell
20-02-10, 23:36
Ma arvan, et:
- VBadvanced.
- VbMediaWiki.
- IbProArcade (kasutatakse paljudes foorumites).

Konstantin
21-02-10, 01:26
CYB - Advanced Forum Statistika
[AJAX] Live Search

vBET
21-02-10, 11:57
- IbProArcade (kasutatakse paljudes foorumites).

See üks ei pea integratsioon - see on tõlkinud vBET. Integratsioon saab nõuda ainult Modifikatsioonid mis:
- Loob uusi võimalusi lisades kasutaja sõnumit (toetada keeletuvastuse)
- Näitab sõnumit pealkirjad (sõeluda langtitile BBcode)
- Näitab lugemiseks lisatakse lehekülg on loodud (by AJAX - tõlkida AJAX tulemused)

badawidollah
10-04-10, 05:06
Kõik kasutaja optimeerida: D
nagu vb optimeerida lite

vBET
10-04-10, 20:33
Kõik kasutaja optimeerida: D
nagu vb optimeerida lite

Kas tõesti vajab iga vBET toetust? ... Palun lihtsalt seda kasutada ja vaadata. Nagu me kirjutasime kõige Modifikatsioonid lihtsalt tööd vBET ja ei vaja integratsiooni. St seda foorumit me kasutame vB Optimeerida optimeerida ilma täiendavaid jõupingutusi integratsiooni.

Palun lihtsalt kõigepealt kontrollida, kas see toimib:)

Kolbi
16-04-10, 19:37
VSA - chatbox:)

Kolbi
26-04-10, 20:30
Tõesti on juba juhtunud nii integratsioon? (VSA - chatbox)

vBET
26-04-10, 23:30
Tõesti on juba juhtunud nii integratsioon? (VSA - chatbox)

Tegelikult me ei alustanud ühegi chatboxes integratsiooni. Pange tähele, et me oleme jooksul uute töötajate värbamise, nii kiiresti vBET on rohkem jõudu:) Ikka - me ei plaanitud veel chatboxes integratsiooni, kuid me näeme tähtsust.

hotslot
27-04-10, 18:29
vbseo, google maps.

Ma ei saa minu google kaardid auto tõlkida

vBET
27-04-10, 21:07
vbseo, google maps.

Ma ei saa minu google kaardid auto tõlkida

Booth on juba toetatud:) Kui teil on küsimus üheski neist siis palun looge uus teema tõrkeotsingu - see teema puudutab uusi integratsiooni propositions:)

trevis
12-05-10, 16:25
vbMediaWiki ******

VGF
23-05-10, 15:40
Ma olen teine, et nõustub Konstantin

Oleks tore täiendus. See ei tohiks olla liiga raske, et muuta üle.

Lihtsalt tundub nagu "Viimane postitus" linke (kodulehelt) jäävad inglise keeles, kui üleminek teistesse keeltesse.

Ma lähen paigaldus tänu plugin varsti ka. Ei ole proovinud, kas ühilduvad veel.

Mõlemad on väga populaarne plugins.

Gaming Perfection
03-10-10, 01:34

Ma olen teine, et nõustub Konstantin

Oleks tore täiendus. See ei tohiks olla liiga raske, et muuta üle.

+1 Seda. Link mod on vb.org (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=235841).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1