PDA

View Full Version: Rezolvate Fire cu rezultat citate in eroare 404

tavenger5
09-02-10, 18:19
Sunt rulează versiunea 3.3.1 si 3.3.2 vbseo. Cred că acest lucru este în prezent doar întâmplă pe posturile importate care au avut citate in titlu.

Iată un exemplu de se intampla acest lucru:
Original: NTT DoCoMo intro "Multinumber" de serviciu, Push-to-Talk

Tradus:

vBET
10-02-10, 15:22
Tocmai am testat pe forumul nostru si este de lucru bine:

Deci, acest lucru ar putea fi unele problemă de integrare. Vă rugăm să mergeţi la do-not-upload/readme.html in pachetul vBET şi asiguraţi-vă că toate măsurile necultivate în integrarea cu secţiunea vBSEO. Te rugăm să ne spui de nu-l ajuta:)

tavenger5
10-02-10, 15:32
Dreapta, cred ca la un moment dat vbseo permis citate in URL-ul, sau acest lucru are ceva de-a face cu faptul că aceste fire au fost importate prin RSS.

Reţineţi că ghilimelele sunt în URL-ul meu, dar nu cel pe care îl postat mai sus.

vBET
11-02-10, 20:53
Deci, dacă aveţi bune problemă de configurare nad încă se întâmplă - vă rugăm să trimiteţi-mi acces la datele dvs. Acmin CP, FTP şi vBSEO CP. Din moment ce eu nu pot reproduce Trebuie să văd ce se întâmplă pe partea ta:)

vBET
08-05-10, 10:43
Un alt aspect vechi găsite în timpul curăţării. Are această problemă a fost rezolvată prin PM? Vă rugăm să confirmaţi nu mai există în noua versiune.

tavenger5
08-05-10, 14:49
na, niciodată nu ne-am gândit acest desfăşoară una. Eu vă va trimite o conectare prin intermediul PM

vBET
08-05-10, 17:42
Astăzi vom face de presă în cazul în care este îmbunătăţirea în acest domeniu. Va rugam sa făcut prima actualizare pentru a vBET 3.3.3 şi check nu-l încă se întâmplă în această versiune:)

tavenger5
11-05-10, 20:50
Acest lucru este fix, mulţumesc!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1