View Full Version: Riješen Teme sa citati rezultat u 404 pogreška
Ja sam trčanje inačici 3.3.1 i 3.3.2 vbseo. Vjerujem da je to trenutno događa samo na uvezene postove koji su citati u naslovu.
Ovdje je primjer da se to dogodi:
Izvorni: NTT DoCoMo uvesti "Multinumber" usluga, push-to-Talk
Prevedeno:
Upravo sam ga testirali na našem forumu i to je rad prekid:
Dakle, to bi mogao biti neki problem integracije. Molimo otiđite na do-not-upload/readme.html u vBET paket i pobrinite se da jelen sve korake u integraciji s vBSEO sekciji. Molimo obavijestite nas to pomaže:)
Točno, mislim da je u jednom trenutku vbseo dopušteno citati u URL-u, ili je to nešto za napraviti sa činjenicom da su te teme su uvezeni preko RSS.
Imajte na umu da su citati u mojem URL-a, ali ne one koju posted gore.
Dakle, ako imate dobru konfiguraciju NAD problem i dalje se događa - molim pošaljite mi korisničke podatke na Acmin CP, FTP i vBSEO CP. Budući da sam ne mogu reproducirati moram vidjeti što se događa na tvojoj strani:)
Još jedan stari problem naći tijekom čišćenja. Da li ovaj problem je riješen PM? Molimo Vas da potvrdite to još uvijek postoji u novoj verziji.
na, mi nikada ne podoba ovaj neki van. Ja ću vam poslati prijavu putem PM
Danas ćemo napraviti izdanje u kojem je napredak u tom području. Prvo je ažuriranje vBET 3.3.3 i provjeriti jesu li i dalje se događa u ovoj verziji:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):