Επιστροφή στο Forum: Solved Θέματα με εισαγωγικά να οδηγήσει σε σφάλμα 404
Είμαι τρέχει έκδοση 3.3.1 και vBSEO 3.3.2. Πιστεύω ότι αυτό είναι προς το παρόν μόνο συμβαίνει στα εισαγόμενα θέσεις που είχαν αναφέρει στον τίτλο.
Εδώ είναι ένα παράδειγμα να συμβεί αυτό:
Original: NTT DoCoMo intros "Multinumber" υπηρεσία, Push-to-talk
Μεταφρασμένα:
Θα δοκιμαστεί αυτό ακριβώς για το φόρουμ μας και λειτουργεί πρόστιμο:
Έτσι, αυτό θα μπορούσε να είναι κάποια στοιχεία της ένταξης. Παρακαλούμε πηγαίνετε στο do-not-upload/readme.html σε vBET πακέτο και βεβαιωθείτε ότι έχετε αγρανάπαυση όλα τα στάδια της ολοκλήρωσης με το τμήμα vBSEO. Παρακαλούμε ενημερώστε μας κάνει να τη βοηθήσει:)
Σωστά, νομίζω ότι σε ένα σημείο vBSEO επιτρέπονται εισαγωγικά στη διεύθυνση URL, ή αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτά τα θέματα που εισήχθησαν μέσω του RSS.
Σημειώστε ότι τα εισαγωγικά είναι στη διεύθυνση URL μου δεν είναι, αλλά αυτό που δημοσιεύτηκε πιο πάνω.
Έτσι, εάν έχετε καλή ζήτημα διαμόρφωσης nad συμβαίνει ακόμα - παρακαλώ στείλτε μου τα στοιχεία πρόσβασης στην Acmin CP σας, FTP και vBSEO CP. Επειδή δεν μπορώ να το αναπαράγει έχω να δω τι συμβαίνει με το μέρος σας:)
Άλλο ένα παλιό θέμα που βρέθηκαν κατά τον καθαρισμό. Μήπως αυτό το θέμα λύθηκε με PM; Επιβεβαιώστε ότι δεν υπάρχει ακόμα σε νέα έκδοση.
na, ποτέ δεν κατάλαβα αυτό από ένα. Θα σας στείλω μια σύνδεση μέσω PM
Σήμερα κάνουμε απελευθέρωση, όπου είναι η βελτίωση στον τομέα αυτό. Παρακαλούμε έκανε την πρώτη ενημέρωση για vBET 3.3.3 και ελέγξτε δεν συμβαίνει ακόμα σε αυτή την έκδοση:)
Αυτό είναι σταθερό, ευχαριστώ!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):