View Full Version: Rezolvate URL-uri cu? vbetxx anexată la acesta în indexul google
Imi pare rau ca am au câteva întrebări trebuie rezolvat atât de bolnav a face un cuplu de cereri separate. În acest unul I 'm a găsi indexate pagini cu? vbet_outside = true anexată la URL-uri, şi nu am nici link-uri care de fapt Adăugare care.
Chiar am aceasta pe URL-ul meu forum în cazul în care sa efectiv nu în afara anymore.
Am fost de gând să facă o re-direct pentru a merge la /? vbetXX la /, dar doriţi să vă asiguraţi că nu există o modalitate mai bună.
Multumesc,
Chris
r.dziadusz
06-04-12, 20:35
Coud vă arată-mi vă rugăm să exactă indexate url cu /? vbetXX şi, de asemenea, "XX" este codul lang?
XX a fost doar ment înseamnă mai multe trecut că.. nu există nici o xx lang!
site:www.allfreechips.com/de/
în google prima pagină este indexat cu? vbet
Poti sa vezi pagina de forum, phpBB2 / are? b/vbet_outside = true în indexul?
r.dziadusz
10-04-12, 22:54
Ştiu că este nici limba xx vreau doar să ştiu ce să-mi arate, şi ceea ce am nevoie de a vedea această pagină este exact indexarea:)
Ar putea vă rugăm să afişaţi-ma-ştiu-am mi-ai spus cum acesta este de a crea, dar am nevoie să te uiţi dacă I havent accidental făcut unele greşeli
m_jankowski
19-06-12, 21:40
Nici un răspuns, aşa că am nevoie pentru a închide acest thread, dacă aveţi mai multe întrebări cu această problemă va redeschide.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):