View Full Version: Planurile schimbat pentru vBET 3.3.0 de presă
Buna ziua:)
Din cauza mulţime de clienţii noştri pur şi simplu nu poate aştepta atunci când noua versiune, mai bine şi chiar mai repede de vBET va fi lansat, am decis să modificările făcute în programul:) De fapt - clientii nostri sunt care dă direcţie pentru produsul nostru.
Deci, vBET 3.3.0 va fi lansat saptamana viitoare (probabil la sfârşitul anului). Am făcut acolo multe optimizări de performanţă (PB mai bună, mai puţin CPU, memorie mai puţin), a adăugat noi funcţionalităţi şi a corectat unele bug-uri. Vă rugăm să reţineţi că mai avem încă lunga lista de lucruri pe care ne-am propus să facem pentru vBET 3.3.0 - acestea vor fi trecut la 3.4.0, 3.4.0 şi după ce vom face vBET 4.0.0 (pentru vBulletin 4.0). Deci, la sfârşitul vBET 4.0 va fi lansat in acelasi timp si vei avea mai repede versiune optimizată - vBET 3.3.0
Din cauza că nu toate lucrurile, care a fost marcat ca să fie făcut în 3.3.0 va fi cu adevărat. Deci, dacă unele cererea pentru feature, sau un raport bug-ul nu va fi închisă înseamnă că ne ID-ul schimbator de vBET 3.4.0
Din moment ce clienţii noştri se deja utilizate pentru actualizări simplu credem că este într-adevăr soluţie bună, să vă dea mai bună versiune mai rapid - chiar daca inca mai avem unele îmbunătăţiri în planurile de stele:)
Mă bucur să aud asta!
Am o întrebare, va fi sprijinite în continuare vBET pentru vb3x atunci când versiunea vb4 este eliberat?
Multumesc.
Da linii standul vor fi sprijinite:)
bhanuprasad1981
10-01-10, 16:12
cât de mult timp poate dura pentru vb4 versiune compatibilă de a veni on-line?
Poveste frumoasă şi îi mulţumesc şi succes
Matt Olieman
11-01-10, 18:08
CE ?????? Nu e vB4 compatibil?
M-am dus pe la prezumţia că vbulletin.org vBET a fost vB4 compatibile. Este peste tot "vBulletin 4.0 Firefox", nici un indiciu că vBET 3 nu este compatibil cu vB4 şi tocmai am trimis $ meu 90.
Acum stiu de ce nu a mers după instalarea acestuia pe vB4: (: (
Asta pentru mine domnule, este publicitatea falsă ************
Aş dori un răspuns rapid sau va rugam sa trimiteti banii înapoi. : (
Matt Olieman
mycockpit.org
cât de mult timp poate dura pentru vb4 versiune compatibilă de a veni on-line?
Martie. Chiar acum versiune gratuită este deja compatibil:)
CE ?????? Nu e vB4 compatibil?
M-am dus pe la prezumţia că vbulletin.org vBET a fost vB4 compatibile. Este peste tot "vBulletin 4.0 Firefox", nici un indiciu că vBET 3 nu este compatibil cu vB4 şi tocmai am trimis $ meu 90.
Acum stiu de ce nu a mers după instalarea acestuia pe vB4: (: (
Asta pentru mine domnule, este publicitatea falsă ************
Aş dori un răspuns rapid sau va rugam sa trimiteti banii înapoi. : (
Matt Olieman
mycockpit.org
Nu există nici un loc pe site-ul nostru sau pe forum pentru care vBET 3.x este compatibil cu vB4 şi există multe dantele în cazul în care este scris că nu este. Chiar şi pe vbulletin.org sunt comentarii pentru oameni scris că nu poate aştepta până versiune plătită va fi compatibil. Nu a fost orice formă de publicitate spun ca vBET 3.x este compatibil cu vB4. Dacă credeţi că diferit - va rugam sa ne arăta ceea ce scrie despre o vom corecta, pentru a evita confuzii în viitor.
Lansat de vBET 4.0, care va fi compatibil cu vB4 este planificată pentru luna martie.
Matt Olieman
11-01-10, 21:59
Nu există nici un loc pe site-ul nostru sau pe forum pentru care vBET 3.x este compatibil cu vB4 şi există multe dantele în cazul în care este scris că nu este. Chiar şi pe vbulletin.org sunt comentarii pentru oameni scris că nu poate aştepta până versiune plătită va fi compatibil. Nu a fost orice formă de publicitate spun ca vBET 3.x este compatibil cu vB4. Dacă credeţi că diferit - va rugam sa ne arăta ceea ce scrie despre o vom corecta, pentru a evita confuzii în viitor.
Lansat de vBET 4.0, care va fi compatibil cu vB4 este planificată pentru luna martie.
Sunt supărat pentru că am cheltuit bani şi timpul meu pe ceva ce nu pot folosi. Decizia mea a fost bazat pe ecran pe vB.org. Asta nu spune ce ai de oferit pentru 3.8 nu este fantastic, deoarece cred că este.
Tu-mi arate unde se spune în a scrie pana (prezentarea iniţială la vB.org), că nu este compatibil ******!! cu vB4. atunci am sa-mi cer scuze şi a închis-up.
Matt Olieman
Untitled Document (http://www.mycockpit.org)
calma tipule - există 3 versiuni diferite ale software-ului - se prevede în mod clar ceea ce fiecare versiune este pentru pe vb.org. Versiunea 3.x premium, care este disponibil numai pe aici şi nu pe vb.org, nu este în afara încă pentru vb4, ca autor declarat anterior. Sunt sigur că va oferi o rambursare dacă vă întreb doar.
Matt Olieman
11-01-10, 23:19
calma tipule - există 3 versiuni diferite ale software-ului - se prevede în mod clar ceea ce fiecare versiune este pentru pe vb.org. Versiunea 3.x premium, care este disponibil numai pe aici şi nu pe vb.org, nu este în afara încă pentru vb4, ca autor declarat anterior. Sunt sigur că va oferi o rambursare dacă vă întreb doar.
Am crezut că am cerut pentru că .... Sunt calm:)
Matt Olieman
mycockpit.org
Sunt supărat pentru că am cheltuit bani şi timpul meu pe ceva ce nu pot folosi. Decizia mea a fost bazat pe ecran pe vB.org. Asta nu spune ce ai de oferit pentru 3.8 nu este fantastic, deoarece cred că este.
Tu-mi arate unde se spune în a scrie pana (prezentarea iniţială la vB.org), că nu este compatibil ******!! cu vB4. atunci am sa-mi cer scuze şi a închis-up.
Matt Olieman
Untitled Document (http://www.mycockpit.org)
Înţeleg că sunteţi supăraţi - aţi plătit-o pentru ceva ce nu sunt capabili de a utiliza imediat. Mulţi oameni ar fi supărat pentru o vreme în această situaţie.
Noi trebuie doar să adăugaţi această informaţie de la pagina versiune gratuită pentru a evita astfel de confuzii în viitor. Acesta nu a fost niciodată intenţia noastră de a face oricine confuz şi ne pare foarte rău că se întâmplă. Vrem doar să dea cadou gratuit pentru toata lumea care vrea să-l folosească.
Aşa cum am scris - versiune plătită va fi compatibil cu vB4 şi este deja în programul nostru. Puteţi să ne aminti despre această problemă după vBET versiunea 4.0 (pentru vB4), si vom schimba data de start licenţei, astfel încât nu veţi pierde orice zi a anului dvs. de acces gratuit la versiuni noi.
Este această soluţie este OK pentru tine?
Matt Olieman
12-01-10, 02:59
Înţeleg că sunteţi supăraţi - aţi plătit-o pentru ceva ce nu sunt capabili de a utiliza imediat. Mulţi oameni ar fi supărat pentru o vreme în această situaţie.
Noi trebuie doar să adăugaţi această informaţie de la pagina versiune gratuită pentru a evita astfel de confuzii în viitor. Acesta nu a fost niciodată intenţia noastră de a face oricine confuz şi ne pare foarte rău că se întâmplă. Vrem doar să dea cadou gratuit pentru toata lumea care vrea să-l folosească.
Aşa cum am scris - versiune plătită va fi compatibil cu vB4 şi este deja în programul nostru. Puteţi să ne aminti despre această problemă după vBET versiunea 4.0 (pentru vB4), si vom schimba data de start licenţei, astfel încât nu veţi pierde orice zi a anului dvs. de acces gratuit la versiuni noi.
Este această soluţie este OK pentru tine?
Mulţumesc, apreciez şi să accepte oferta.
Scuzele mele pentru a fi abrupt. Cred ca ai un produs minunat si astept cu nerabdare să-l pună în acţiune o dată pe vB4 versiune compatibilă este disponibil.
Mele sincere mulţumiri şi cele mai bune urări,
Matt Olieman
mycockpit.org
Am crezut că am cerut pentru că .... Sunt calm:)
Matt Olieman
mycockpit.org
Ne pare rău - Nu am înţeles că. M-am gândit că doriţi un răspuns rapid sau de restituire.
Aş dori un răspuns rapid sau va rugam sa trimiteti banii înapoi.
Vă rugăm să consultaţi postul anterior cu propunere de soluţie pentru această problemă şi de declaraţia clară despre situaţia.
Suntem bucuroşi să facă clienţii noştri fericiţi şi intenţia noastră este de a le face fericit:)
EDIT:
tocmai am văzut că aţi răspuns deja:) Mă bucur că ne întâlnim win-win situation! Şi sper că vă veţi simţi ca un câştigător având în vBET pe forumul dvs.:)
Before vBET 4.0 va fi lansat puteţi folosi vBET 2.4 - paginile your wil fi deja indexate, şi după release va actualiza made having o performanţă mai bună şi oferindu-possibility utilizatorii dvs. de scris mesaje în diferite limbi.
Doar pentru a asiguraţi-vă că:
In acest moment am dezactivat momentan golirea memoriei cache, deoarece serverul meu merge aproape în jos atunci când actualizarea cache-ul de la "ştergerea Normal". Deci, după actualizarea mod în câteva zile, am posibilitatea să setaţi doar să "text eliminat Normal" si totul va rula fără probleme?
Doar pentru a asiguraţi-vă că:
In acest moment am dezactivat momentan golirea memoriei cache, deoarece serverul meu merge aproape în jos atunci când actualizarea cache-ul de la "ştergerea Normal". Deci, după actualizarea mod în câteva zile, am posibilitatea să setaţi doar să "text eliminat Normal" si totul va rula fără probleme?
Aveţi posibilitatea să utilizaţi golirea memoriei cache chiar acum - nu există alte strategii realizate special pentru astfel de cazuri.
De asemenea, în vBET 3.3.0 cache este schimbat - nu există tabel separat pentru fiecare limbă, astfel încât indicii va fi de 52 de ori mai mici şi ştergerea vor fi mult mai rapid.
Noi nu suntem în măsură să spun nu va fi suficient de rapid pe forum pentru dvs. de a utiliza text eliminat normale - depinde de cât de multe rânduri va avea în tabele. MySQL reconstruieste indexurile atunci când datele sunt şterse. Şi acesta este motivul de a lua timp - poate doar vBET oferi alte modalităţi de a şterge date (şi oferă strategii pentru acest lucru). Restul este în mâinile MySQL.
Vă rugăm să-l verificaţi şi doar dacă există încă va fi problema atunci înseamnă că MySQL nu va fi capabil să se ocupe de eliminarea 1 / 15 de traducere dvs. cache în mod obişnuit. În acest caz, trebuie doar să verificaţi alte strategii.
Putem lua în considerare strategia pentru a adăuga suplimentare, dacă va fi necesar - text eliminat rapid, fără a reconstrui din indexurile. Chiar acum 2 strategii folosesc text eliminat rapid şi după faptul că indicii reconstrui - aceasta este, desigur, partea cea mai consumatoare de timp. Putem adăuga strategie în cazul în care se va face rapid, fără text eliminat indicele reconstrui - acest lucru va face indexurile sa creasca, astfel încât refacerea vor fi necesare din timp în timp, dar va fi capabil să-l facă manual, în cel mai bun moment pentru server-ul dvs. (un timp de conservare ).
Nu există nici un alt mod putem face (asta înseamnă că nu vedem alte soluţii, chiar acum;)) - cum am scris este MySQL, care a făcut de compensare.
Aveţi posibilitatea să utilizaţi golirea memoriei cache chiar acum - nu există alte strategii realizate special pentru astfel de cazuri.
De asemenea, în vBET 3.3.0 cache este schimbat - nu există tabel separat pentru fiecare limbă, astfel încât indicii va fi de 52 de ori mai mici şi ştergerea vor fi mult mai rapid.
Noi nu suntem în măsură să spun nu va fi suficient de rapid pe forum pentru dvs. de a utiliza text eliminat normale - depinde de cât de multe rânduri va avea în tabele. MySQL reconstruieste indexurile atunci când datele sunt şterse. Şi acesta este motivul de a lua timp - poate doar vBET oferi alte modalităţi de a şterge date (şi oferă strategii pentru acest lucru). Restul este în mâinile MySQL.
Vă rugăm să-l verificaţi şi doar dacă există încă va fi problema atunci înseamnă că MySQL nu va fi capabil să se ocupe de eliminarea 1 / 15 de traducere dvs. cache în mod obişnuit. În acest caz, trebuie doar să verificaţi alte strategii.
Putem lua în considerare strategia pentru a adăuga suplimentare, dacă va fi necesar - text eliminat rapid, fără a reconstrui din indexurile. Chiar acum 2 strategii folosesc text eliminat rapid şi după faptul că indicii reconstrui - aceasta este, desigur, partea cea mai consumatoare de timp. Putem adăuga strategie în cazul în care se va face rapid, fără text eliminat indicele reconstrui - acest lucru va face indexurile sa creasca, astfel încât refacerea vor fi necesare din timp în timp, dar va fi capabil să-l facă manual, în cel mai bun moment pentru server-ul dvs. (un timp de conservare ).
Nu există nici un alt mod putem face (asta înseamnă că nu vedem alte soluţii, chiar acum;)) - cum am scris este MySQL, care a făcut de compensare.
În prezent, cache scurt şi mediu are aproximativ 3 milioane de rânduri fiecare pentru 12 limbi. Cred ca totul a mers bine pana cand am ajuns în jurul valorii de 600.000 în fiecare. Deci, tabele spui va fi acum 3m/12 = 300.000 pe tabel nou pentru fiecare limbă? Are acest calcul face sens? Cred ca acelasi volum de munca vor fi trebui să fie făcut de acum încolo, dar apoi în "serial" modul de lucru la fiecare masă la un moment dat în loc de un tabel mare ... Poate că dacă există în cazul în care un timelap de câteva minute între fiecare actualizare tabel ar fi mai bine?
De asemenea, am presupun atunci când installig mod nou va trebui să ştergeţi tabele sunt prezentate mare şi reconstrui tabele noi de la zero în timpul instalării, nu? (Încercarea de a destramarea tabele mari în timpul instalării mai mici ar fi prea serverul intensivă)
În prezent, cache scurt şi mediu are aproximativ 3 milioane de rânduri fiecare pentru 12 limbi. Cred ca totul a mers bine pana cand am ajuns în jurul valorii de 600.000 în fiecare. Deci, tabele spui va fi acum 3m/12 = 300.000 pe tabel nou pentru fiecare limbă? Are acest calcul face sens? Cred ca acelasi volum de munca vor fi trebui să fie făcut, dar apoi intr-un "serial" modul de lucru la fiecare masă la un moment dat în loc de un tabel mare ... Poate că dacă există în cazul în care un timelap de câteva minute între fiecare actualizare tabel ar fi mai bine?
De asemenea, am presupun atunci când installig mod nou va trebui să ştergeţi tabele sunt prezentate mare şi reconstrui tabele noi de la zero în timpul instalării, nu?
Calculele dvs. sunt corecte în acest moment. Dar amintiţi-vă că acum aţi dezactivat de compensare, astfel încât să aveţi mai multe date acolo că, de obicei, vei avea cu compensare pe.
Ai bun punct cu privire la aceste timelaps - aceasta este o idee buna - l-am adăugat în lista de TODO, dar nu poate garanta că vom include în 3.3.0, este programată pentru duminică. Dacă nu vom l includeţi în următoarea versiune După care:)
De asemenea, nu cred că va fi acelaşi timp, pentru a reconstrui un indice mare şi 12 mai mici, având în suma de aceeaşi sumă de rânduri. Aceasta depinde de complexitate al algoritmului (ar fi aceeaşi în cazul în care este liniară). De exemplu, este mult mai uşor pentru a sorta lista de 12 având în 2 rânduri mult de 1 listă având în 24 rânduri ... Desigur, sincer - nu am nici o idee despre ce este exact algoritmul MySQL în acest caz, dar pe măsură ce deja observat cel mai mic având în clasament ne dă posibilitatea de a separa sarcini mai mici, cu ceea ce va face timelaps ansamblu mai bine pentru server:)
Şi da - vBET va elimina automat tabele vechi cache-ul în timpul actualizării.
Asta sună foarte bine:) Cred ca orice pe forum pentru care are un server care este suficient de puternic pentru a face faţă pe forum pentru netraduse ar trebui să fie, într-adevăr în măsură să se ocupe de actualizarea normale de memorie cache de cel puţin o limbă fără probleme. Deci, având în vedere câteva minute între fiecare masă limbă actualizare pentru a goli que de interogări de la utilizatori şi indexbots, cred că această soluţie ar lucra pentru toate forumurile ca odată şi pentru toţi şi chiar şi cu o marjă mare. Sper aţi reuşit să-l stoarce în în această actualizare;)
Pentru a fi sincer I dont minte aşteptare câteva zile suplimentare pentru ca acest lucru să fie puse în aplicare, şi I dont cred că ceilalţi membri-ar deranja ... aceasta nu ar putea fi o problemă ... dar mai bine sa asteptati cateva zile in plus pentru a fi în siguranţă parte:)
Relaxaţi-vă - ne vor pune în aplicare acest lucru pentru că:) Dacă nu este în 3.3.0 apoi în 3.4.0 - consideră că este făcut! : D
Bine, voi încerca să vă relaxaţi ... : P: D
Nu incerca - doar nu-l: p: D
Din moment ce m-am angajat să vB 4 platforma deja, am dorit, desigur, că caracteristicile şi capacităţile de 3.3.0 si 3.4.0 încorporată deja vB 4 compatibilitate. Dar aprecia atentia oferă baza de clienti actual. Doar vă rugăm să nu lăsaţi vBET 4.0.0 data de lansare aluneca prea mult dincolo de sfârşitul lunii februarie ...
Am decis deja că vom începe să lucrăm la vBET 4.0 doar după vBET 3.3.0.
Mulţi oameni întrebaţi despre ea, asa ca vom da cât de repede se poate:)
Poate că dacă există în cazul în care un timelap de câteva minute între fiecare actualizare tabel ar fi mai bine?
Timelap adaugă vBET 3.3.0 ca funcţionalitate BETA (nu a fost testat cu o cantitate mare de date).
vBET, atunci când va fi lansat 3.4.0?
vBET, atunci când va fi lansat 3.4.0?
După următoarele 2 versiuni de vBET 4.x (avem nevoie pentru a adăuga acolo sprijin pentru blog, cms, vBSEO şi sitemap generator), vom implementa lucruri noi in liniile de cabina de vBET 3.x şi vBET 4.x
Estimăm că va fi nevoie de o luna pentru acele lucruri 4.x vBET, dar având o experienţă reală cu 4 vB este foarte sigur să spun 2 luni. Aceasta se datorează faptului că de multe schimbări care se întâmplă în fiecare vB 4 versiuni şi poate afectează ul nostru (adică modificări între vB 4.0.1 si 4.0.2 cost cu o schimbare în câteva zile).
Punere în aplicare a lucruri noi pentru 3.4.0 va lua ceva intre 1-1,5 luni. Deci, fiind optimist 3.4.0 pot să apară în 2 luni, dar fiind mai realiste poate fi 3-4 luni.
Sper că este acceptabil pentru voi:) Asa cum am declarat - linii cabina de vBET 3.x si 4.x vor fi sprijinite. Ne dăm seama că este mai mult timp între presă 3.x decât înainte, dar este pentru aceasta o singură dată şi atunci când 4.x va fi linii de stabil standul va fi amenintat in mod egal si noi funcţionalităţi vor apărea în linii cabină (atât timp cât acestea vor nu pe baza vB 4 caracteristici specifice).
Deci, să fie calm:) Linia de vBET vă va aduce jucarii noi:)
Ce zici de presă de întreţinere pentru seria 3.x pentru a clarifica problemele raportate?
Ce zici de presă de întreţinere pentru seria 3.x pentru a clarifica problemele raportate?
În acest moment, există doar probleme minore. Dacă ceva majore sau critice vor apărea noi, desigur, va face de presă de întreţinere ASAP:) Imi pare rau ca nu l-am menţionat înainte - Am presupus că era evident (de asemenea, ne vorbea despre noi funcţionalităţi acolo). Greseala mea:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):