PDA

View Full Version: vBulletin Versiunea 4.1.10

DirtRider
20-03-12, 18:30
Gândesc despre acest mod, dar doar, aş dori să ştiu următoarele

1. Este o misiune pentru a instala am avut ceva experienta in instalarea mods, dar într-adevăr nu-mi place având pentru a edita manual codul.
2. Aţi menţionat că limitele cum acest lucru serviciile de traducere gratuit?
3. Ce costul ar fi căutam la cu serviciile de traducere plătit?
4. Ar it work on meu piei de PurevB.com

Cred că pentru acum;)

r.dziadusz
21-03-12, 19:32
Bună
1) Avem instalation full service descibed în forumul nostru, în cazul în care acest lucru nu este tot voi cu bucurie ajuta, de asemenea, aveţi posibilitatea să fie adoptată prin cumpararea "serviciu de integrare/instlation":)
(2) Generaly după unele suma de caractere, furnizor de traducere este de a nu face traducere nu mai acea zi, dar din ziua următoare se va fi activat din nou:)
(3) Se pot seta propriile limite astfel costurile depind numai pe tine:)-, de asemenea, la noastre următoarea versiune puteţi face traduceri manual pentru gratuit!
4) vBET va funcţiona pe fiecare pielea in vBulletin forum

Vă rugăm să nu ezitaţi să întrebări suplimentare, voi fi fericit să vă ajute să

DirtRider
22-03-12, 04:09
Ei bine am cumpărat produsul deja şi instalat-o, dar cred că am nevoie pentru a achiziţiona serviciul integrare/instlation, dar nu pot vedea în cazul în care am nevoie pentru a face acest lucru acum

DirtRider
22-03-12, 04:11
PS am făcut trimite un mail, dar nici un răspuns până în prezent şi poate vă rugăm să luaţi off această poveste moderare pe meu post

r.dziadusz
22-03-12, 18:16
Bună
Aici este URL-ul pentru tine: http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations
De asemenea, am vă permite să posta fără acceptării

DirtRider
22-03-12, 18:20
OK Multumesc ne va fi de cumpărare acest serviciu la scurt timp;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1