Žiūrėti pilną versiją: vBulletin 4.1.10 versija
Aš galvoju apie šį mod bet tiesiog norėtų žinoti šiuos
1. Jis yra misija įdiegti aš turėjo patirties diegiant mados, bet man tikrai nepatinka atsižvelgdama į rankiniu būdu redaguoti kodą.
2. Jūs paminėti, kad Laisvas vertimo paslaugas turi ribas, kaip tai veikia?
3. Kokios išlaidos būtų mes būti ieško su mokamos vertimo raštu paslaugas?
4. Būtų jį dirbti su mano odos iš PurevB.com
Manau, kad ji visiems už dabar;)
r.dziadusz
21-03-12, 19:32
Labas
1) Mes visiškai montavimo paslaugos descibed mūsų forume, jei tai yra ne viskas, aš mielai jums padėti, taip pat galite nurodyti, kad padaryti:) pirkti "integracijos/instlation paslauga"
2) Pagrįstai po kai kurių suma simbolių, vertimų paslaugų teikėjas yra ne padaryti vertimo nebėra tą dieną, bet iš kitą dieną ji bus įgalintas vėl:)
3) Galite nustatyti savo ribas, sąnaudos priklauso tik jūs:) - taip pat iš mūsų kitą išleidimą, jūs galite rankiniu būdu vertimų nemokamai!
4) vBET bus dirbti kiekvieną odos vBulletin forumas
Prašome nedvejodami klauskite toliau, aš mielai padės jums
Gerai aš įsigijo produktas jau ir įdiegta, bet manau, kad reikia pirkti integracijos/instlation paslaugų, bet negaliu matyti, kur reikia tai padaryti dabar
PS padarė siųsti paštu, tačiau jokio atsakymo iki šiol ir gali jums prašome pakilimo šio moderowanie istorija apie mano postą
r.dziadusz
22-03-12, 18:16
Labas
Čia yra url jums: http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations
Taip pat padarė leisti registruoti be acceptation
Gerai mes bus pirkimo ši paslauga netrukus;) Ačiū
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):