PDA

View Full Version: Rezolvate Eu sunt atrăgătoare pentru Google Translate, dar au nevoie de ajutor la vBET prima

brubros
05-10-11, 16:25
I 'm a face un apel la Google Translate (API acces Notice - Google Code (http://code.google.com/apis/errors/)), dar nu ştiu cum să răspundă la întrebările lor, inclusiv următoarele. Putut tu te rog ajută cu care furnizează răspunsuri, aşa că am posibilitatea să urmărească direct cu Google?

"Adresa IP a server-ul dvs., care este de a face cereri?" - Este serverul meu care face cererea?
"Eşti folosind API-ul server-side sau în JavaScrip?" - Nu ştiu cum să răspundă la această
"Dacă tu eşti folosire partea de server, ceea ce este referer HTTP utilizată în solicitarea?" - vBET utilizează acest lucru?
"Vă rugăm să introduceţi un URL de unde aţi pus în aplicare API" - îmi oferă Google cu URL-ul meu?
"Sunt sigur că solicitarile dumneavoastra include un API-cheie, si referinta valabil HTTP şi parametrul userip (pentru partea de server cereri)?" - vBET face acest lucru?

r.dziadusz
05-10-11, 18:32
1) Da, este IP a server-ul dvs.
2) Sunteţi folosind API partea de server
3) Este url a tradus din partea dvs.
4) ex URL-ul (fara *)
pentru API Google 1 - wihout cheie:
şi pentru API Google v2: ht * TPS: / / www.googleapis.com/language/translate/v2?key = 'your_api_key' & format = html & q = Bine ati venit & target = pl

brubros
05-10-11, 18:47
Vă mulţumim! Am prezentat doar un apel al meu de la Google.

vBET
06-10-11, 02:15
Dacă veţi nevoie de mai mult ajutor aici doar scrie:) Noi ar fi foarte fericit dacă Google v1 lucru până aproape fără surprize astfel, dar este de până la Google...

Vetall
12-10-11, 06:10
brubros, Ai primit deja un raspuns de la Google? recâştigat locul de muncă API?

vBET
12-10-11, 20:35
Noi nu ştim făcut burbos primit răspuns. Propria noastră experienţă - Google prima trimite mesajul despre blocarea, dar credem că în cele din urmă au dat seama că există unele bug-ul, deoarece toată lumea a fost blocată, acum ne-am deblocat (noi chiar nu au scris acolo) si acum dacă limitele sunt atinse pur şi simplu ajungem răspuns cu informaţii despre limita de atinge. Deci, pentru noi Google este disponibil după blocarea fără orice intervenție din partea noastră. Doar verificaţi chiar acum googletest (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729) pe forum-ul.

Vetall
13-10-11, 06:03
googletest.php

<?php
echo "Starting translation test G API V1<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
//curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$result = curl_exec($connection);
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
?>

Incepand test de traducere G API V1
Rezultatul testului: {"responseData": null, "responseDetails": "Termenii suspectat de abuz Serviciul Vă rugăm să consultaţi http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Încercare de eroare:

googletest.php

<?php
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>

Începând cu testul de traducere
Rezultatul testului: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Încercare de eroare:
Timpul de conectare (ms): 148.76098632812

-Acest lucru duce la site-ul meu pentru cele două versiuni de script-ul googletest.php

r.dziadusz
13-10-11, 10:27
Vă rugăm să pentru orice problemă deschisă nou thread, vom fi bucuroşi să vă ajute să

vBET
14-10-11, 23:17
La scurt timp despre al tău ultimul post Vetall - codul este aceeaşi în caz de conexiune. Diferenţele sunt numai în mesajele de pe partea ta şi codul 2a Arată, de asemenea, timpul de conectare. Astfel încât diferența de răspunsuri nu este pentru că utilizarea 2 script-uri diferite, ci pentru că cei unde a alerga în intervale de timp diferite.

Dacă aveţi nevoie de mai mult ajutor despre el apoi doar ca Radek a scris - vă rugăm să deschideţi nouă temă.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1