PDA

View Full Version: Atrisinātas Es vēršos pie Google Translate, bet vispirms ir vajadzīga palīdzība no vBET

brubros
05-10-11, 16:25
Es esmu padarot apelācijas Google Translate (API Access Notice - Google Code (http://code.google.com/apis/errors/)), bet es nezinu, kā atbildēt uz jautājumiem, kurā ietverta šāda informācija. Vai jūs varētu lūdzu palīdzēt sniegt atbildes, tāpēc var turpināt tieši ar Google?

"IP adresi jūsu serverī, kas ir lūgumu?" - tas ir mans serveris, kurā redzams pieprasījumu veikušais?
"Vai jūs izmantojat API servera vai JavaScrip?" - es nezinu, kā atbildēt uz šo
"Ja jūs izmantojat servera pusē, kas ir izmantots saistībā ar pieprasījumu HTTP referer?" - tas vBET izmantot šo?
"Lūdzu, ievadiet URL kur iespējams īstenot API" - vai sniedz Google ar manu URL?
"Vai esat pārliecināts, ka jūsu pieprasījumus iekļaut API atslēgu, derīgs HTTP referer un userip parametrs (servera pieprasījumus)?" - vBET tas dara?

r.dziadusz
05-10-11, 18:32
1) Jā, tas ir jūsu servera IP
2) Izmantojot api servera pusē
3) Tas ir url tulkoto daļa
4) URL ex(without *)
api Google 1 - bez atslēga: ht*tp://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0 & formāts = html & langpair = en|pl & q = laipni
un google api v2: ht*tps://www.googleapis.com/language/translate/v2?key='your_api_key'& formāts = html & q = iepazīšanās & mērķa = pl

brubros
05-10-11, 18:47
paldies! Es esmu iesniedzis tikai mana pārsūdzība Google.

vBET
06-10-11, 02:15
Ja jums nepieciešams vairāk palīdzēt, šeit vienkārši rakstīt:) Mums arī būtu ļoti priecīgs, ja Google v1 darbu līdz aizvērt bez šādiem pārsteigumiem, bet tas ir atkarīgs no Google...

Vetall
12-10-11, 06:10
brubros, tu jau esi saņēmis atbildi no Google? atjaunota API?

vBET
12-10-11, 20:35
Mēs nezinām burbos saņēmu atbildi. Mūsu pašu pieredze - Google vispirms sūtīt ziņu par bloķēšanu, bet mēs domājam, ka beidzot viņi saprata, ka ir kāda kļūda, jo visi bija bloķēts, tagad mums ir atbloķēts (mēs pat nav tur rakstīts) un tagad ja limiti tiek sasniegtas mēs vienkārši saņemt atbildi ar informāciju par sasniegts limits. Tāpēc mums Google ir pieejama pēc bloķēšanas bez iejaukšanās no mūsu puses. Lūdzu atzīmējiet tieši tagad googletest (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729) jūsu forumā.

Vetall
13-10-11, 06:03
googletest.php

<?php
echo "Starting translation test G API V1<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
//curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$result = curl_exec($connection);
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
?>

Sākot tulkošanas testā, G API V1
Testa rezultāts: {"responseData": null, "responseDetails": "Ir aizdomas Pakalpojuma ļaunprātīga Skatīt http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Test kļūda:

googletest.php

<?php
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>

Sākot tulkošanas testā,
Testa rezultāts: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test kļūda:
Savienojuma laiks (ms): 148.76098632812

-Tā rezultātā manā vietā skriptu googletest.php divas versijas

r.dziadusz
13-10-11, 10:27
Lūdzu par jebkuru jautājumu atvērt jaunu tēmu, mēs būsim priecīgi jums palīdzēt

vBET
14-10-11, 23:17
Īsi par jūsu pēdējā pastu Vetall - kods ir vienā gadījumā no savienojumu. Atšķirības ir tikai ziņās jūsu pusē un 2 kods parāda savienojuma laiku. Tātad starpība atbildes nav, jo izmantošanu 2 dažādi skripti, bet tāpēc, ka tiem, kur darbojas dažādos laika.

Ja jums nepieciešama papildu palīdzība par to, tad tikpat Radek rakstīja - Lūdzu, atveriet jaunu tēmu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1