gmhastings
20-10-10, 00:12
Bună acolo,
Tocmai am cumpărat vBET şi a urmat toate instructiunile de două ori (după restaurarea) si obtinerea acelaşi mesaj de eroare - I a lua doar un ecran gol atunci când se încearcă pentru a vedea doar indicele de pe forum.
Primesc
"PHP Eroare fatală: clasa" vB_Template "nu a fost găsit în / (calea mea server) / httpdocs / forum / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php pe linia 689 (în Bold de mai jos)
În timp ce eu sunt rezonabile privind unele PHP Eu chiar nu ştiu de unde să caute pentru a descoperi ceea ce este drept sau nu, aceasta ar aprecia cu adevărat ceva ajutor va rog.
vbet_parse_templates funcţie (& $ template_hook) {
$ Template_hook ['headinclude_css'] .= "<link rel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>";
require_once (r. '/ include / vbenterprisetranslator_functions_url.php');
dacă ($ _REQUEST ['limba']) {
vbet_handleTextDirection ($ _REQUEST ['limba']);
vB_Template_Runtime:: addStyleVar ("languagecode", $ _REQUEST ['limba']);
$ Codificare = & vB_Template_Runtime:: fetchStyleVar ('charset');
dacă ($ encoding = "UTF-8 '!) {
define ('VBET_ORIGINAL_ENCODING ", $ codare);
vB_Template_Runtime:: addStyleVar ('charset', 'UTF-8');
}
}
global $ vbenterprisetranslatorflags, $ vbulletin;
$ Vbenterprisetranslatorflags ='';
dacă (VBET_IS_ACTUAL_IGNORED & & ($ vbulletin-> opţiuni ['vbenterprisetranslator_flags_guestsonly'] |! |! $ vbulletin-> userinfo ['userid'])) {
$ Templater = vB_Template:: creaţi ("vbenterprisetranslator_flags ');
$ Linkstitle = $ vbulletin-> opţiuni ['vbenterprisetranslator_linkstitle'];
Traduceri $ = & vbet_getActiveTranslationsForUser ();
foreach ($ traduceri de la $ cod => $ nume) {
Sunt folosind vbSEO (v3.5.2), cu: vBulletin 3.8.6 PL1 şi a făcut toate modificările fişierul potrivit pentru "vbSEO instalat", dar nicaieri rapid ..
Aş aprecia orice indicii în direcţia cea bună va rugam:)
Multe mulţumiri în avans.
gmhastings
Tocmai am cumpărat vBET şi a urmat toate instructiunile de două ori (după restaurarea) si obtinerea acelaşi mesaj de eroare - I a lua doar un ecran gol atunci când se încearcă pentru a vedea doar indicele de pe forum.
Primesc
"PHP Eroare fatală: clasa" vB_Template "nu a fost găsit în / (calea mea server) / httpdocs / forum / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php pe linia 689 (în Bold de mai jos)
În timp ce eu sunt rezonabile privind unele PHP Eu chiar nu ştiu de unde să caute pentru a descoperi ceea ce este drept sau nu, aceasta ar aprecia cu adevărat ceva ajutor va rog.
vbet_parse_templates funcţie (& $ template_hook) {
$ Template_hook ['headinclude_css'] .= "<link rel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>";
require_once (r. '/ include / vbenterprisetranslator_functions_url.php');
dacă ($ _REQUEST ['limba']) {
vbet_handleTextDirection ($ _REQUEST ['limba']);
vB_Template_Runtime:: addStyleVar ("languagecode", $ _REQUEST ['limba']);
$ Codificare = & vB_Template_Runtime:: fetchStyleVar ('charset');
dacă ($ encoding = "UTF-8 '!) {
define ('VBET_ORIGINAL_ENCODING ", $ codare);
vB_Template_Runtime:: addStyleVar ('charset', 'UTF-8');
}
}
global $ vbenterprisetranslatorflags, $ vbulletin;
$ Vbenterprisetranslatorflags ='';
dacă (VBET_IS_ACTUAL_IGNORED & & ($ vbulletin-> opţiuni ['vbenterprisetranslator_flags_guestsonly'] |! |! $ vbulletin-> userinfo ['userid'])) {
$ Templater = vB_Template:: creaţi ("vbenterprisetranslator_flags ');
$ Linkstitle = $ vbulletin-> opţiuni ['vbenterprisetranslator_linkstitle'];
Traduceri $ = & vbet_getActiveTranslationsForUser ();
foreach ($ traduceri de la $ cod => $ nume) {
Sunt folosind vbSEO (v3.5.2), cu: vBulletin 3.8.6 PL1 şi a făcut toate modificările fişierul potrivit pentru "vbSEO instalat", dar nicaieri rapid ..
Aş aprecia orice indicii în direcţia cea bună va rugam:)
Multe mulţumiri în avans.
gmhastings