gmhastings
20-10-10, 00:12
Прывітанне там,
Я толькі што купіў vBET і вынікаў усім інструкцыям у два разы (пасля аднаўлення) і атрымання ж паведамленне пра памылку - я проста атрымліваю пусты экран пры спробе проста прагледзець форумаў.
Я атрымліваю
"PHP Фатальная памылка: Клас 'vB_Template" не знойдзены ў / (мой шлях да сервера) / httpdocs / форум / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лініі 689 (паўтлустым шрыфтам ніжэй)
Хоць я на некаторых разумных PHP я сапраўды не ведаю, дзе шукаць, каб высветліць, што з'яўляецца правільным ці не, так што б вельмі ўдзячны дапамогу, калі ласка.
Функцыя vbet_parse_templates (& $ template_hook) {
$ Template_hook ['headinclude_css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>';
require_once (рэж. "/ уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_url.php ');
калі ($ _REQUEST ['мову']) {
vbet_handleTextDirection ($ _REQUEST ['мову']);
vB_Template_Runtime:: addStyleVar ('languagecode', $ _REQUEST ['мову']);
$ Кадаванне = & vB_Template_Runtime:: fetchStyleVar ("кадзіроўка");
калі ($ кадавання! = 'UTF-8') {
DEFINE ('VBET_ORIGINAL_ENCODING', $ кадавання);
vB_Template_Runtime:: addStyleVar ('кадоўка', 'UTF-8');
}
}
глабальнай $ vbenterprisetranslatorflags, $ VBulletin;
$ Vbenterprisetranslatorflags ='';
калі (VBET_IS_ACTUAL_IGNORED & & ($ VBulletin-> параметры ['vbenterprisetranslator_flags_guestsonly'] |! |! $ VBulletin-> Асабістая інфармацыя ['ідэнтыфікатар карыстальніка'])) {
$ Templater = vB_Template:: стварыць ('vbenterprisetranslator_flags');
$ = $ Linkstitle VBulletin-> параметры ['vbenterprisetranslator_linkstitle'];
$ Пераклады = & vbet_getActiveTranslationsForUser ();
Еогеасп ($ перакладаў, так як код $ => $ Пацееў) {
Я выкарыстоўваю vbSEO (v3.5.2) з VBulletin 3.8.6 PL1 і зрабіў усё змены файлаў падыходзіць для "vbSEO ўстаноўлена", але ні да чаго не хутка ..
Я б вельмі ўдзячны за любыя паказальнікі ў правільным кірунку, калі ласка:)
Загадзя вялікі дзякуй.
gmhastings
Я толькі што купіў vBET і вынікаў усім інструкцыям у два разы (пасля аднаўлення) і атрымання ж паведамленне пра памылку - я проста атрымліваю пусты экран пры спробе проста прагледзець форумаў.
Я атрымліваю
"PHP Фатальная памылка: Клас 'vB_Template" не знойдзены ў / (мой шлях да сервера) / httpdocs / форум / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лініі 689 (паўтлустым шрыфтам ніжэй)
Хоць я на некаторых разумных PHP я сапраўды не ведаю, дзе шукаць, каб высветліць, што з'яўляецца правільным ці не, так што б вельмі ўдзячны дапамогу, калі ласка.
Функцыя vbet_parse_templates (& $ template_hook) {
$ Template_hook ['headinclude_css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>';
require_once (рэж. "/ уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_url.php ');
калі ($ _REQUEST ['мову']) {
vbet_handleTextDirection ($ _REQUEST ['мову']);
vB_Template_Runtime:: addStyleVar ('languagecode', $ _REQUEST ['мову']);
$ Кадаванне = & vB_Template_Runtime:: fetchStyleVar ("кадзіроўка");
калі ($ кадавання! = 'UTF-8') {
DEFINE ('VBET_ORIGINAL_ENCODING', $ кадавання);
vB_Template_Runtime:: addStyleVar ('кадоўка', 'UTF-8');
}
}
глабальнай $ vbenterprisetranslatorflags, $ VBulletin;
$ Vbenterprisetranslatorflags ='';
калі (VBET_IS_ACTUAL_IGNORED & & ($ VBulletin-> параметры ['vbenterprisetranslator_flags_guestsonly'] |! |! $ VBulletin-> Асабістая інфармацыя ['ідэнтыфікатар карыстальніка'])) {
$ Templater = vB_Template:: стварыць ('vbenterprisetranslator_flags');
$ = $ Linkstitle VBulletin-> параметры ['vbenterprisetranslator_linkstitle'];
$ Пераклады = & vbet_getActiveTranslationsForUser ();
Еогеасп ($ перакладаў, так як код $ => $ Пацееў) {
Я выкарыстоўваю vbSEO (v3.5.2) з VBulletin 3.8.6 PL1 і зрабіў усё змены файлаў падыходзіць для "vbSEO ўстаноўлена", але ні да чаго не хутка ..
Я б вельмі ўдзячны за любыя паказальнікі ў правільным кірунку, калі ласка:)
Загадзя вялікі дзякуй.
gmhastings