Jak napisałem ci w PM nadal nie wiem co jest powodem tego problemu na forum. Wciąż jednak kilka zmian w vBET kod w tym obszarze. Teraz vBET będzie obsługiwać grupy użytkowników tylko wtedy, gdy pewne grupy użytkowników zmienione lub gdy Chânes ustawienia domyślnego języka. Tak więc w hak jest dodawany warunek:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
Nie mam pojęcia, przyczyni się do problemu, ponieważ nie wiemy, co go wywołuje. W każdym razie możliwe jest, że to pomoże. Jak pisałem Ci w PM, w historii zmian często Grupy sprzed kolumnie została wyczyszczona - może dlatego, że te nie gdzie ładowane z bazy danych w ogóle. Z tego warunku w takich przypadkach vBET nie zrobi nic, bo w przypadkach, gdy użytkownik zmieni stoisku danych przez CP użytkownika lub administratora przez Admin CP, a następnie Grupy są załadowane.
Będzie to uwzględnione w następnej wersji, więc proszę to sprawdzić. Jeśli to nie zadziała wtedy wyłączyć hak ponownie i zrobiliśmy badania ponownie.
Prosimy o potwierdzenie po aktualizacji nie pomaga.
EDITED - jest to potwierdzone. Na szybkie ustalenie, proszę:
1. Idź do CP Admin -> Wtyczki i Produkty -> Plugin Manager
2. Znajdź haka nazwie Ustaw odpowiednią grupę Język domyślny do haka userdata_presave i kliknij Edytuj dla niego
3. Dodaj na początku kodu:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4. Dodaj na końcu kodu:
5. Zapisz go