Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 20

Wątek: Po rankbadges aktualizacji zostanie zabrane.

Senior Member

Exclamation Po rankbadges aktualizacji zostanie zabrane.

Mam teraz ogromne problemy z członków. Od wszystkich aktualizacji utrzymuje się na utratę ich dodatkowych rankbadges. Te get dodane ręcznie jako dodatkowe grupy. Ale w chwili, cron prowadzi do aktualizacji wszystkich szeregach traci wprowadzone ręcznie z nich. Nie zdarzyło się to przed tym update.

Prosimy o kontakt!

Dzięki.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi. Przed tym aktualizacja vBET nie korzystać z grup w ogóle. vBET4.3.0 wersji oficjalnie za niestabilna wersja beta, więc problemów z nową functionalisies może się zdarzyć. Przepraszamy za kłopoty, będziemy działać na jego rozwiązanie.

Proszę podać więcej informacji o rankbadges. Czy pełną funkcjonalność BB lub z jakiegoś moda? W przypadku kabiny - gdzie znaleźć? Jakie zadanie cron usuwa? Czy to wpływa na inne dodatkowe grupy użytkowników lub tylko te związane z rankbadges? Czy to się zdarzyć, gdy zadanie cron działa z vBET Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych?

Senior Member

To jest po prostu ustawić jako domyślną Grupy vbulletin. Rangi, itp. Nie mod. I naprawdę nie rozumiem dlaczego vBET używa teraz grupy użytkowników?

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Jakie zadanie cron usuwa? Czy to wpływa na inne dodatkowe grupy użytkowników lub tylko te związane z rankbadges? Czy to się zdarzyć, gdy zadanie cron działa z vBET Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych?

Jeśli jest to opcja domyślna BB - napisz, które ustawienia potrzebne do skonfigurowania do repoduce na moim forum test? Jeśli Opisz go mnie - postaram się zrobić takie same wyniki jak ty.

Dzięki

Senior Member

Aktualizacja zajmuje użytkownika i cron tytułów usuwa. Z vBET wyłączona jest w porządku.

Jak to wyjaśnić? hmmmmm

I stworzył sporo dodatkowych grupy użytkowników, a te otrzymuje również rankbadge (które są związane z grupy użytkowników) Teraz wydaje się, że gdy istnieje więcej niż jeden lub dwa dodatkowe Grupy dodał (ręcznie) do członka, kiedy cron działa, trzeba te dodane ręcznie te drogi.

Mam nadzieję, że rozumiesz.

Senior Member

Jest to teraz staje się to ogromny problem dla mnie. Mam ponad 50 000 członków, i musisz zrozumieć, że muszę ręcznie dodać te grupy użytkowników codziennego na tym etapie. Czy nie ma to dla mnie sposób, aby ręcznie wyłączyć Grupy vBET dodaje teraz? Ja nawet nie rozumiem, dlaczego to zrobił!?

Quote Napisał Taurus View Post
    To jest po prostu ustawić jako domyślną Grupy vbulletin. Rangi, itp. Nie mod. I naprawdę nie rozumiem dlaczego vBET używa teraz grupy użytkowników?
    To był wniosek o: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Rozumiem, że jest ogromny problem dla Ciebie. Aby uczynić go tak szybko jak to możliwe, prosimy tylko PM mi dane dostępu do Admin CP i FTP. Także proszę mi powiedzieć, co dokładnie grupy użytkowników można dodać tutaj i jakie dokładnie zadanie cron (według nazwy) trzeba uruchomić, aby zobaczyć temat. Będzie sprawdzić i skorygować na miejscu - dzięki temu najszybciej wyników. Ja sobie z tym poradzić osobiście i zrobić to dzisiaj, jeśli wyślesz mi dane wystarczająco szybko (będę dostępny dla 4-5 więcej godzin dziś, 1 godzina przerwy teraz). Jeśli nie chcesz udostępnić swoje dane dostępu, a następnie jeszcze muszę szczegóły jak skonfigurować nasze forum sprawdź efekt.

Jeszcze jedno pytanie rozumieć problem poprawnie - czy grupy użytkowników są usuwane (tak, grupy użytkowników zniknie z forum) lub po prostu użytkownik przypisania do grupy użytkowników znika. Więc trzeba dodać Grupy ponownie lub przypisać użytkownika do grupy użytkowników raz?

Senior Member

Dzięki Michał. PM wysłany.

To, co widzę coraz zabrany przez cron jest moja "Legenda" i "Xtreme" Grupy / szeregach. I naprawdę nie wiem jak to wytłumaczyć. Mam nadzieję, że można zobaczyć na moim forum. Jestem również nie do końca pewien, który cron. Ale na co dzień, po dodaniu ręcznie, ich nie ma ponownie. Więc jestem zgadywania musi być cron aktualizacji usertitles i szeregi.

Dzięki za pomoc!

Jak napisałem w PM - Sprawdziłem wszystkie codzienne zadania cron na forum i nic nie znalazłem. W tej chwili nie jesteśmy w stanie odtworzyć problem, więc nie jesteśmy w stanie nad nim pracować. Również jak napisałem Ci naprawdę doupt że vBET problem - masz problem, że tylko niektóre specjalnych użytkowników tracą grupy użytkowników i innych nie tracą same grupy użytkowników - jeśli byłoby to coś, co automatycznie najprawdopodobniej wpłynie na wszystkich użytkowników tego grupa użytkownika . Sprawdziłem vBET kod Grupy ponownie i nic nie znalazłem, co może powodować ten problem. Więc może jest to spowodowane przez niektóre działania wykonywane przez tych użytkowników - proszę mówić do nich dowiedzieć się, było kilka wspólnych podejmowanych działań.

Krótko - nie wierzę, że jest vBET winy, wciąż jestem gotów, by sprawdzić szczegóły, gdy daje nam informacje, jak odtworzyć problem. I dwukrotnie sprawdzane wszystkie codzienne zadania cron na forum i nic nie znalazłem. Proszę o podanie bardziej szczegółowych informacji, jak odtworzyć problem.

Senior Member

OK, na 2 dni, wróciłem do starego vBET. Nie jeden problem w tych 2 dni. Ostatniej nocy zmodernizowane, a dziś rano musiałem ponownie dodać kolejne grupy użytkowników do co najmniej 10 członków. Musi on mieć coś wspólnego z dodatkowym vBET Grupy teraz dodaje. Więc proszę mi powiedzieć jak usunąć całkowicie z vBET bo nie może wykonywać tak. Dzięki.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •