Jak jsem psal, v PM my stále nevíme, co je příčinou tohoto problému na forum. Přesto jsem udělal některé změny v vBET kodexu v této oblasti. Právě teď vBET bude zpracovávat uživatelské skupiny pouze tehdy, když některé skupiny změnit nebo když uživatel chanes výchozí jazyk. Takže háček je přidána podmínka:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
Nemám ponětí, bude to pomůže váš problém, protože nevíme, co ji způsobuje. Každopádně je možné, že to pomůže. Jak jsem Ti psal v PM, v historii často mění uživatelské skupiny z doby před rokem kolony byl zbaven - snad proto, že ty, u kterých není načítán z databáze vůbec. S touto podmínkou v těchto případech vBET bude dělat nic, protože v budce případech, kdy uživatel změní data uživatelů CP nebo admin Admin CP, pak Uživatelské skupiny jsou načteny.
To bude zahrnuta v příští verzi, proto prosím zkontrolovat. Pokud to nebude fungovat, pak se vypne háček znovu a budeme se vyšetřování znovu.
Potvrďte prosím, po aktualizaci to pomůže.
Editovat - je to potvrzeno. Pro rychlou opravu, prosím:
1. Jdi na Admin CP -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager
2. Hledat hák pojmenovaný Nastavit vhodnou výchozí jazyk skupiny na hák userdata_presave a klepněte na tlačítko Upravit IT
3. Přidejte na začátek kódu:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4. Přidejte na konec kódu:
5. Uložte jej